Activiteiten met kantoren en internetbankieren in BelgiŽ.
Fortisbank Online BankierenInformatie over de groep en de verschillende onderdelen in Nederland. Informatie over bedrijf, de dienstverlening en producten. Maar bij Fortis zit dat apparaat toch aangesloten op je pc? misschien dat hij via https een code toegezonden krijgt, net als dat ik hem zelf in moet tikken. Gespecialiseerd in de levering van handelskredieten aan Turkse ondernemingen en aan hun West-Europese zakenpartners.

Verleent bancaire diensten aan bedrijven en particulieren. Dat new-dot-net zat wel hardnekkig diep, maar is nu gelukkig helemaal verwijderd. Particulier, zakelijk en beleggingsadvies, verschillende diensten en informatie, vacatures en nieuws.

FinanciŽle dienstverlening voor zakelijke en particuliere klanten. Landelijk vertegenwoordigde bank met een regionaal karakter. Informatie over de groep en overzicht van de dochters. Biedt producten op het gebied van sparen, beleggen, hypotheken en consumptief krediet voor de particuliere consument. Gespecialiseerd in kredietverlening aan zelfstandige ondernemers en vrije beroepen. Aan en verkoop van vreemde valuta, travelers cheques en internationale money transfer. Nieuws, aandelenindexen en informatie over bankdiensten en verzekeringen.

Private banking voor vermogende particulieren en internationale financiŽle diensten voor bedrijven. Richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onderdeel van de Rabobank Groep gespecialiseerd in het financieren van commercieel onroerend goed.

Voor binnenlands en buitenlands betalingsverkeer, vermogensbeheer en beleggingen. Algemene bank in Nederland voor zakelijke en particuliere klanten. Biedt een pakket bankdiensten voor de particuliere klant. Werkzaam als bankier voor de openbare sector, als bankverzekeraar voor particulieren en ondernemingen en op het gebied van private banking en vermogensbeheer. Financi??le dienstverlening voor zakelijke en particuliere klanten. Verzekeringen en financiele producten voor particulieren en bedrijven.