Adviesbureau voor startende ondernemers in het MKB.
Adviesburo voor risico analyse, pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Men neemt deel in en het beheren van andere vennootschappen. Biedt particulieren, zelfstandigen en DGA's advies op het gebied van hypotheken, pensioenen, financiŽle planning en sparen. Financieel adviseur in beleggingen, consumptieve kredieten, sparen en verzekeringen. Adviesbureau dat de Vlaamse KMOs ondersteunt bij de niet-core activiteiten. Belgisch forum ter bevordering van wetenschappelijke studie en de prospectieve bezinning over het financiewezen. Informatie en advies over het starten, beheren en stoppen van een ondernemning. Over deze waarde spraken de consultants van Jonker Advies Corporate Finance met Staalbankiers.

Geeft advies in de financiŽle ondersteuning bij de aanbesteding en bij het investeren in nieuwe ventures. Begeleidt ondernemers bij verkoop, fusies en overnames. Rubriek met financiŽle advies artikelen en stappenplannen met betrekking tot IFRS, Basel II, risico inventarisatie en het beinvloeden van het rentepercentage op uw zakelijk doorlopend krediet van uw onderneming. Wanneer u van mening bent dat een bepaalde naam op dit overzicht niet onafhankelijk is of onbehoorlijk werkt, gelieve ons te informeren. Advies aan en begeleiding van MKB-bedrijven bij export van hun producten naar de USA, Europa en het nabije oosten.

Financieel advies en strategie ontwikkeling voor ondernemers en bedrijven. Algemene informatie, diensten en de mogelijkheid hulpmiddelen te downloaden. Adviesbureau voor startende ondernemers in het MKB. Veel informatie voor startende ondernemers in Nederland. Zonder grote investeringen snel aan de slag als zelfstandig ondernemer, met de ondersteuning van Aegon.

Gespecialiseerd in het verwerven van subsidies voor industriŽle bedrijven. Adviseurs op het gebied van fusies en overname van bedrijven. Bedrijfsmatig financieren van werkkapitaal voor een snel groeiende onderneming. Bekijk hier voorbeelden en instrumenten hoe reÔntegratie succesvol kan zijn. Begeleiding en advisering van familiebedrijven bij emotionele, relationele, bestuurlijke en strategische vraagstukken, met name bij opvolging en overdracht. Kantoor voor administratieve en fiscale dienstverlening. Geeft ondersteuning op het gehele administratieve, financieel en strategische traject. Initiatief van Unizo, gericht op zelfstandige ondernemers. Wat hebben Coca Cola, Microsoft, Disney en de Efteling met elkaar gemeen? Allen hebben ze een sterke merknaam.

Kies voor direct resultaat bij de Praktijkopleider van Nederland. Informatie voor Nederlandse en Belgische ondernemers die een eigen bedrijf hebben in Spanje of die er juist over denken om er een op te richten. Uitgebreide en praktische informatie over hypotheken, pensioenen, verzekeringen, lenen, sparen, beleggen en financiŽle planning, inclusief diverse tests, tips en financieel woordenboek. Alles op het gebied van techniek waarbij zich een schade voordoet, behoort tot het werkterrein van expertise-, taxatie en ingenieursbureau. Informatie over financiŽle diensten voor particulier en bedrijfsleven. Gespecialiseerd in het oplossen van treasury-, financiŽle en budgettaire vraagstukken, vooral in moeilijke situaties.