Altijd en overal zakelijk bankieren met Mijn Postbank.
Financiering ZakelijkIntermediair voor persoonlijke leningen, autofinanciering, doorlopend krediet en rentekrediet. Bereken de Nederlandse wettelijke rente op een vordering, meerdere mutaties mogelijk, tarieven sinds 1935. Als u voor de financiering van uw onderneming een lening sluit, moet u dit tegenover de Belastingdienst kunnen aantonen, bijvoorbeeld aan de hand van een schriftelijke overeenkomst. Er zijn veel manieren om uw bedrijf te financieren. Altijd en overal zakelijk bankieren met Mijn Postbank. Geeft advies in de financiŽle ondersteuning bij de aanbesteding en bij het investeren in nieuwe ventures. Als ondernemer streeft u ernaar het maximale uit uw zakelijk verkeer te halen.

Biedt de mogelijkheid online een financiering te regelen. Bemiddelt in diverse kredietvormen en verzekeringen. Onze adviseurs begeleiden u bij het helder krijgen van uw plan en weten de juiste kanalen voor de financiering. Hierbij bent u zowel economisch als fiscaal eigenaar van het geleaste object. Scheepshypotheek en bootfinancieringen nodig vraag online een offerte aan. Indien u uw handelswaren of diensten in een andere rubriek wilt plaatsen, selecteer dan de gewenste rubriek. Voor de Belastingdienst is het van belang of u voor de financiering gebruikmaakt van een lening, of een schenking, of dat u eigen geld inbrengt.

FinanciŽle dienstverlener met een nieuw totaalconcept op het gebied van inkoopfinanciering en orderverwerking. Biedt informatie over leningen en de mogelijkheid deze af te sluiten. Een Zakelijk LevenHypotheek van Fortis is een hypothecaire lening, gecombineerd met een levensverzekering. Organisatie gespecialiseerd in het verstrekken van kredieten. Voor financieringen, leasing en hypotheken in BelgiŽ. Biedt de mogelijkheid om online geld te lenen, berekening van de maximale kredietlimiet en informatie over de diverse leenvormen. Uiteraard geldt deze actie ook op onze C-Klasse Selection actiemodellen.

Belgisch forum ter bevordering van wetenschappelijke studie en de prospectieve bezinning over het financiewezen. Familie of vrienden die u startkapitaal verstrekken, kunnen daar fiscaal voordeel uithalen. Als u heeft gekozen om te investeren in uw eigen bedrijfspand, kijken we graag samen met u hoeveel hypotheek u in uw situatie kunt krijgen en wat uw maandlasten worden. Adviesburo voor risico analyse, pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Krediet op basis van de WOZ-waarde van uw eigen huis. Informatie en kennisnetwerk voor financiŽle dienstverleners. Biedt de mogelijkheid om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening aan te vragen. Dat kan via de Regeling Durfkapitaal, in de volksmond bekend als de tante Agaath-lening. Specialist bij overdracht, fusie en aankoop van bedrijven en waarderen.