Amstberg Capital Management u met beleggingsadvies veel te bieden.
BeleggingsadviesAmstberg Capital Management u met beleggingsadvies veel te bieden. Met vallen en opstaan leerde ik wat werkt en wat niet werkt. Leonardo Fibonacci da Pisa, was een 13e eeuwse wiskundige die, wat we nu noemen, de Fibonacci reeksen herontdekte. Vergelijk beleggingsfondsen op rendement of risico. Ja, dat doet ze, maar op enkele onderling zeer verschillende manieren. Kwartaal op kwartaal melden de grote oliebedrijven een lagere productie en lagere reserves. Beleggen op margin houdt in dat u als belegger met als onderliggende waarde uw aandelenkapitaal andere aandelen kunt kopen. Heel de ophef over Jerome Kerviel, de trader die naar verluidt 5 miljard verloor, lijkt toch niet te kunnen verbloemen dat er bij SocGen iets grondigs mis is. Alle adviezen worden tevens gecombineerd, zodat u ook zelf gemakkelijk tot nieuwe ideeŽn kunt komen.

Het zag er intraday niet best uit, maar de voor Europa late opleving in Amerika kwam nog precies op tijd. Ik spreek over Exxon, Chevron, BP, Conoco Phillips, Royal Dutch en andere reuzen. Lees op dit weblog het laatste nieuws over de crisis op de financiŽle markten. Het was de laatste dagen geen leuke tijd op de beurs en er is waarschijnlijk geen enkele aandelenbelegger die ontsnapt aan de huidige malaise.

Ga alleen actief worden als u ondernemend genoeg bent om uw eigen uitdaging aan te gaan. Veel beleggers beschouwen als de juiste aandelen alleen aandelen die vanaf morgen in een rechte lijn omhoog gaan. De bankaandelen zijn spotgoedkoop maar in mijn ogen pertinent nog niet rijp voor koersherstel. De Chinese regering maakte bekend dat de groei van de Chinese economie versnelde tot de grootste groei in de laatste 13 jaar. Gisteren een prachtige stijging van de koers van de aandelen en wederom op geruchten dat er een bod gedaan gaat worden.