Biedt de mogelijkheid online een financiering te regelen.
Wereldwijde handel en makelarij in Intellectuele Eigendom. Het bedrijf heeft meerdere kantoren verdeeld over Nederland. Consultants op het juridisch, financieel, fiscaal en patrimoniaal vlak. Organisatie beschrijvingOnze opdrachtgever is een grote internationale bank. Gewone leningen, leningen met hypothecaire dekking en hypotheken. Eenvoudig en voordelig; de hypotheek van de Postbank. Gespecialiseerd in het verwerven van subsidies voor industriŽle bedrijven. Gespecialiseerd in het oplossen van treasury-, financiŽle en budgettaire vraagstukken, vooral in moeilijke situaties. Uitgebreide en praktische informatie over hypotheken, pensioenen, verzekeringen, lenen, sparen, beleggen en financiŽle planning, inclusief diverse tests, tips en financieel woordenboek.

Wilt u snel geld lenen tegen een lage rente? Vergelijk online en kies zelf de goedkoopste lening. Het liefst drijft u uw onderneming vanuit een eigen bedrijfspand. Informatie over financiŽle diensten voor particulier en bedrijfsleven. Wat vriendelijk begint, eindigt vaak in een bikkelhard gevecht. Het geld voor een ander pand heeft u echter niet op de plank liggen. Er is ook sprake van een schenking als u een lening bent aangegaan waarbij de rente lager is dan de marktrente. Doe de test en kijk of u financiŽel in de problemen zit. Financieel adviseur in beleggingen, consumptieve kredieten, sparen en verzekeringen.

Gericht op leningen waarvan het geld aan het eigen huis besteed wordt. Van een minuscule chip tot 's werelds grootste hefeiland. Biedt doorlopend krediet en persoonlijke leningen aan met online acceptatie en toetsing bij het BKR. En wanneer de hypotheekadviseur bij u langskomt op het werk of thuis, kan hij uw totaalsituatie in ogenschouw nemen ůůk de privťhypotheek en uw huidige kredieten. Begeleiding van overnames, MBO's, MBI's en dit voor KMO's van 5 tot 200 werknemers in BelgiŽ.

Begeleidt ondernemers bij verkoop, fusies en overnames. Brabants bedrijf, verzorgt kredieten door heel Nederland. Financieel advies en strategie ontwikkeling voor ondernemers en bedrijven. Financial Lease is bestemd voor investeringen in bedrijfsmiddelen en duidelijk aanwijsbare objecten kantoormeubilair, computers, machines en dergelijke, die een vaste afschrijving hebben. Biedt de mogelijkheid het kredietmaximum te berekenen. Gespecialiseerd in het verstrekken van geldleningen. Dan is het zonder meer makkelijker dat u kiest voor Amega Financial Service.

Om dat te bereiken, worden er verschillende subsidies voor schonere auto's ingevoerd. Adviseurs op het gebied van fusies en overname van bedrijven. Met de mogelijkheid om de maximale leensom te berekenen, informatie over diverse leenvormen op te vragen en vrijblijvend een aanvraag in te dienen. Adviseert en begeleidt startende ondernemers op fiscaal en boekhoudkundig gebied. Wie slim least, profiteert optimaal van investeringsaftrek en restwaarde. Dell's Algemene Voorwaarden zijn op aanvraag of op Dell. Geschikt voor werkgevers, werknemers en uitvinders.

Waar mensen in loondienst maar met hun salarisstrook hoeven te wapperen, moeten ondernemers met de billen bloot bij de bank. Men werkt zowel via intermediars als met klanten rechtstreeks. Kantoor voor administratieve en fiscale dienstverlening. Adviseur giftenbeleid voor vermogensfondsen voor de nonprofit en profit sector. Bedrijfsmatig financieren van werkkapitaal voor een snel groeiende onderneming. Voor bedrijfsoverdracht en waardebepalingen, opvolging, koop en verkoop bij kwekerij, tuincentrum, hoveniers en bloemenzaken. Biedt particulieren, zelfstandigen en DGA's advies op het gebied van hypotheken, pensioenen, financiŽle planning en sparen.