Bij een eenmanszaak is elke overname contractbreuk.
Bedrijfsovername ContractIk heb 2 dedicated servers bij bedrijf x met voor allebij een jaarcontract en ik betaald maandelijks. Onlangs heeft de rechter zich nog over de volgende zaak moeten uitspreken. Hierdoor krijg je dus een nieuw contract en hoef je deze niet te ondertekenen. De Hoge Raad kreeg onlangs de volgende zaak voorgelegd.

Ik ben al jaren lid van een sportschool waar ik destijds een contract heb getekend met een looptijd van een half jaar dat iedere keer stilzwijgend verlengd wordt als je niet opzegt 1 maand voor beeindiging van de termijn. Je gaat nu namelijk zaken doen met een andere rechtspersoon. Aangezien een eenmanszaak geen rechtspersoon is heb je daar geen contract mee. Groeten Martijn Een eenmanszaak rechtsvorm kan niet op die manier over worden genomen. Bij een eenmanszaak is elke overname contractbreuk. Betaal wel netjes voor de diensten die je hebt gebruikt. In het laatste geval zit je gewoon aan je contract vast en zal je in dat geval gewoon je contract moeten voldoen. Wat zijn nu mijn rechten en plichten als ik toch onder het contract uit wil komen.

Jij hebt een contract met de andere vorige eigenaar. Ik kan wel het automatisch incasso laten blokkeren en wachten tot zij met een deurwaarder komt, maar dat is toch al te drastisch. Volgensmij mag je idd gewoon je contract opzeggen vanwege de overname.

Als u uw verplichtingen nakomt, kan dat u niet verweten worden. Daarna zullen de sociale partners vervolgafspraken maken over o. Ja dat mag, zoals er al eerder antwoord is gegeven op je vraag. Tijdens deze bijeenkomst is besloten de ledenraadpleging af te wachten. Natuurlijk wel gewoon openstaande facturen betalen. Ik heb in principe niks getekend bij de nieuwe school, en ze zeggen dat de oude school niet meer bestaat. Oorspronkelijk geplaatst door Anoniem12345 Hoezo niet? ik kan tog gewoon een eenmanszaak met alles laten overnemen? Dat is ook gebeurt volgensmij.