Dan is een wijziging in een zolang overeenkomst welnu toegestaan
arbeidsrecht bedrijfsovernameMet de quickscan voor ondernemingen wordt een belangrijkste indruk gekregen van de huidige structuur van uw onderneming. Schending persoonlijkheidsrechten met verplaatsing van een werk? Dit kenmerken maken het arbeidsrecht erbij uitstek totdat een vakgebied dat wegens actuele en brede kennis van zaken vraagt. Zij hebben een jarenlange praktijkervaring inzake de statuten en de arbeidsrechtelijke problematieken waarmee uw plaatselijk beheer geconfronteerd wordt. Dit bijkantoor is aaneengesloten plus werkgever heeft werknemer vanaf 1 oktober 2007 tewerkgesteld te een verschillende vestiging indien filiaalmanager. Erbij bedrijfsovernames met broeders plus zussen van een ondernemer vervalt vanaf volgend klas het overdrachtsbelasting.

Minister Donner heeft verruiming van het mogelijkheden tot werktijdverkorting ingevoerd, is tijdelijk tot verlenging hiervan overgegaan en wil nu zowel de mogelijkheden tot deels ontslag verruimen. Twee werknemers zijn met hun werkgever een concurrentiebeding voor de regio Zaanstreek overeengekomen. Werkneemster vormt in haar activiteit het aanspreekpunt voor klanten plus opdrachtopgevers en is een werkelijke 'spin in het web'. Moeten het bedrijfstak nog overgenomen wordt dan gelden de oude schaderegeling nog.

Een bedrijfsovername is erbij uitstek een juridische affaire met fiscale gevolgen. Stelling: indien jij doorheen de laagconjunctuur jou betrekking verliest, is het onredelijk dat jouw voormalig idem actief wil blijven krijgen. Wij hebben te dit land prima ontslagrecht. Op het gekozen ogenblik neemt een pleitbezorger telefonisch aansluiting op.

In casus van een bankroet wordt ongeacht de Rechter-Commissaris met de tribunaal een beheerder benoemd. Werkgever en werknemer kunnen in een vaststellingsovereenkomst overeenkomen dat de arbeidscontract tussen hoen voordien eindigt dan de tussen partijen geldende opzegtermijn. Managementovereenkomst of toch een arbeidsovereenkomst? Erbij dit quickscan wordt het structuur van uw onderneming op hoofdlijnen gecontroleerd. Wanneer u overweegt uw akte over te dragen, raden wij u aan zo vroeg mogelijk met onzerzijds aansluiting op te nemen. Werkgeversaansprakelijkheid voor werknemers te het verkeer. Voorts zijn wij ontslagrecht specialist en zeer gewaarworden in ondernemingsrecht.