Dan moet je zoals ze dat zeggen eerst je eigen vermogen opeten.
Eigen Vermogen OpetenJuliana en Bernhard is de staat beduidend minder royaal. De maatregelen hierboven benadelen stelselmatig de werknemers en speciaal de zwakkere werknemers. Opzouten met dit kabinet,het is de ondergang van Nederland. Dus ik denk dat het voor hem te veel was omzichzelf zo terug te zien. Ja als je verkiezingsbedrog pleegt zoals d66 wat doe je daar nou aan.

Het niveau van de zang is niet altijd even hoog geweest, maar er kwam geluid uit de kelen van de Finalisten en daar ging het om. Maar door het zien van de filmpjes is alles weer boven gekomen. Dat doe je niet door de koopkracht van arbeiders aan te tasten. Hoe dan nu zit in deze periode en de sociale dienst weet ik ook niet precies. Het is ook niet voor niks dat ze het niet best kan vinden met Monique. Als je hem weg wilt hebben, zul je met alle erfgenamen naar de kantonrechter moeten en daar je bezwaar naar voren brengen, met redenen omkleed zoals dat heet. Bij wettelijke verdelingen speelt alleen het fictief vruchtgebruik voor de successiewet.

Ze hebben nog nooit gehoord van ontslag of Wao of andere reden waar je niet altijd niet wat aan kan doen. Zelfs in de gouden jaren negentig was het moeilijk voor oudere werknemers om een nieuwe baan te vinden, laat staan nu. En daarbij Tijn was ook op de kamer bij Sabrina en Egbert. Hij had het ook over wat er met Sabrina was gebeurd en met Semih. Zijn ze helemaal gek geworden, de huurprijzen zijn al zo belachelijk hoog. Test uw kennis! Zeven vragen over het nieuws van de afgelopen dagen.

Ik vind het trouwens vreemd dat ze niet hoeft te solliciteren in die drie maanden want dat is wel een verplichting. Rik en Tijn praten nog even na over de tekst van het nummer The Rivers of Babylon. In een volgende aflevering meer over dit actuele onderwerp. Als je al beneficiair hebt aanvaard, hoef je niet meer bang te zijn voor daden van zuivere aanvaaring, dat geldt dan niet meer. Wat Etienne heeft gedaan met Marcia wa helemaal fout,maar is Egbert de avond vergeten waarin hij zelf zich opdrong bij Sabrina in de slaapkamer?Vind egbert maar een engerd,heeft rare ideen en uitspraken. Feitelijk denk ik dat je de WOZ-waarde kunt hanteren.

Maar ja, die heeft dan ook met hetzelfde bijltje gehakt. Nee ik kan ook niet zeggen dat er nou werkelijk 1 uitspringt kwa zangkunsten. Als je zorgt dat de executeur de schulden van de nalatenschap direct kan voldoen, dan is er verder geen taak meer voor hem. Het is nu nog zo dat je als WW-er alleen hoeft te soliciteren op banen die passen bij je arbeidsverleden en opleiding. Het waren allemaal krekels die zich net in een paar vliegen hadden verslikt. Balkende heeft zelfs al de tweede kamer tegen hem omdat meneertje denkt dat hij een dictator is en dat hij bepaald wat er gebeurd in nederland. En bij Et´enne zat er veel meer dwars dan alleen Egbert.

Waarschijnlijk willen ze Nederland veranderen in Amerika, met van die achterbuurten en armoedewijkjes, waar de bendes nog erger worden dan nu. Een verwende bevolking die qua mentaliteit niet concurrerend is. Geweldig toppie dit vondt ik nou eens leuk en weet je wat ze zeuren niet over moe en zo dat is wel het verschil met vorig jaar en wat ziet mijn oog nu in de keuken hebben we een 2e miss holt wahahaha wel grappig. De wachtlijsten voor huurhuizen zijn ellenlang en de goedkope koopwoningen zijn de laatste jaren wel erg hoog geworden. Er zijn allerlei manieren om geld op te nemen uit uw huis, zonder dat u verhuist.