Dan weet u zeker dat u de laatste Aandelen Tip 10 niet zult missen.
Ondanks aanhoudende overnamekoorts in de sector zijn de koersen van de mijnbouwaandelen de afgelopen weken fors gedaald. Heel de ophef over Jerome Kerviel, de trader die naar verluidt 5 miljard verloor, lijkt toch niet te kunnen verbloemen dat er bij SocGen iets grondigs mis is. Gisteren een prachtige stijging van de koers van de aandelen en wederom op geruchten dat er een bod gedaan gaat worden. Unit 4 Agresso versterkt zijn positie door de overname van het Britse Coda. Beleggen op margin houdt in dat u als belegger met als onderliggende waarde uw aandelenkapitaal andere aandelen kunt kopen. Ja, dat doet ze, maar op enkele onderling zeer verschillende manieren. Dan weet u zeker dat u de laatste Aandelen Tip 10 niet zult missen. Veel beleggers beschouwen als de juiste aandelen alleen aandelen die vanaf morgen in een rechte lijn omhoog gaan. De Ceteco-affaire blijft handelshuis Hagemeyer achtervolgen.

Het was de laatste dagen geen leuke tijd op de beurs en er is waarschijnlijk geen enkele aandelenbelegger die ontsnapt aan de huidige malaise. Leonardo Fibonacci da Pisa, was een 13e eeuwse wiskundige die, wat we nu noemen, de Fibonacci reeksen herontdekte. De bankaandelen zijn spotgoedkoop maar in mijn ogen pertinent nog niet rijp voor koersherstel. Het baggerproject van Boskalis in Melbourne heeft een week vertraging opgelopen. De curatoren van het failliete Ceteco mogen voor maximaal 190 miljoen euro beslag leggen op aandelen van het handelshuis Hagemeyer. Amsterdam Summit, Inflation is coming with the euro. Corporate Express, de verkoper van kantoorartikelen, verraste in het vierde kwartaal met een omzetstijging in de Verenigde Staten, waar het lange tijd teleurstellende resultaten boekte.

De kosten van het abonnement hebben wij zo laag mogelijk gehouden. Het zag er intraday niet best uit, maar de voor Europa late opleving in Amerika kwam nog precies op tijd. Randstad gaat een sombere tijd tegemoet wat de resultaten betreft. De vertragende economie treft als eerste de detacheerders. Ik spreek over Exxon, Chevron, BP, Conoco Phillips, Royal Dutch en andere reuzen. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen u te verwelkomen als abonnee van Behr. De curatoren van het failliete bedrijfsonderdeel mogen voor 190 miljoen euro beslag leggen op bezittingen van Hagemeyer. Ceteco groeide jarenlang snel door slecht renderende witgoedbedrijven in Latijns-Amerika op te kopen.

Ja, ik abonneer mij direct, of wil een proef abonnement voor 3 dagen. De cijfers over het vierde kwartaal zullen daardoor worden getroffen. Kwartaal op kwartaal melden de grote oliebedrijven een lagere productie en lagere reserves. Premier Balkenende zou toekomstige generaties een dienst bewijzen als hij de manier waarop aardgasopbrengsten worden besteed, drastisch zou aanpassen. Toen daar een recessie uitbrak, ging het mis en raakte het bedrijf failliet. Wijzig uw abonnementsvorm of verwijder eerst een andere portefeuille.

Wavin boerde over 2007 iets beter dan bij de winstwaarschuwing in november werd verwacht. De Chinese regering maakte bekend dat de groei van de Chinese economie versnelde tot de grootste groei in de laatste 13 jaar. Het aantal te gebruiken portefeuilles blijft ongewijzigd.