Dat de bank leegloopt is trouwens grote onzin, maar dit terzijde.
Wat zijn jullie toch een sufgerukt stelletje konijnen. Bij deze neem ik aan dat u een rectificatie zult plaatsen en uw schuld zult betuigen aan alle bosjesmannen en bosjesmanvrouwen. Ik heb voor de zekerheid een backup gemaakt van de .

Zie dat het al 11 uur geweest is, gaan dus niet in op de dreigingen. Gewoon weer grappig en lijkt mij voor de hand dat dit gewoon moet kunnen. Hebben jullie nu een rechtzaak? Ik hoorde op het nieuws dat dit filmpje weg moest. Als het er toevallig toch afgehaald moet worden wil ik het wel houden. Wat wel of niet te in vesteren , geestelijk geld is kapitalen in regels durven zetten en vertrouwen dat iemand het vat en zo niet, dan is het ook niet erg, dan ben je het kwijt van je hart uit je ziel gesproken. Ha Ha kon hem gelukkig nog net ff kijken en opslaan.

Als iedereen nu eens zijn gezonde verstand gebruikt kunnen we hier zowel deze persiflage als de hele overname straks gewoon om lachen. Jaarcijfers, persberichten, juridische informatie en sponsoring. Satire moet in Nederland kunnen; de door jullie gesuggereerde imago schade hebben jullie al voor dat het filpje gemaakt werd zelf opgeroepen. Inderdaad, graaiers, met voorop de arrogante kop van RG. Ik vind het een leuk filmpje, goed gedaan! Moest er erg om lachen. Op zich wel grappig jongens, ware het niet dat jullie de naam Barclays geheel verkeerd uitspreken. Heeerlijk, humor van de bovenste plank! Kan mn werkdag weer door. Abonneer u nu en u ontvangt wekelijks of dagelijks een nieuwsbrief naar keuze in uw mailbox. Ook zouden de begeleidende teksten reputatieschade met zich meebrengen.