Dat het later aftrekbaar is, omdat het studiekosten zijn, begrijp ik.
Resultaat in deze commerciele wereld zonder enige vorm van eigenwaarde, eer en integriteit is bedrijven die als je ze betaald oorlog voor je gaan voeren en een land uit elkaar scheuren. Bekijk de laagste rentes uit een vergelijking van meer dan 30 geldverstrekkers. Als u een bestaand huis koopt, kan de koper een bepaald percentage van de koopsom als waarborg eisen. Ga niet zomaar dingen schenken, dit kan later minder voordelig zijn. Voor de huurlingen, vaak veteranen die wat extra willen verdienen, die in Irak het gevaarlijkste werk doen, zoals chaufferen door gebieden waar je grote kans loopt te worden opgeblazen. En dan snappen ze de negatieve uitslag van de referendum nog steeds niet. Meestal wordt de storting vervangen door een bankgarantie. Ergens hoop ik ook dat het bezwaarschrift ongegrond wordt verklaard.

Dat is fijn voor sommige van mijn vrienden en collega’s die mijn geld dan krijgen omdat zij dit jaar zo gezond zijn geweest dat ze geen gebruik hebben hoeven te maken van hun No Claim. De inspectie ervan zal binnenkort ook wel op de beurs genoteerd staan. Vandaag ontving ik de motivering van de uitspraak op het bezwaarschrift. Overigens vergeet je ook de context te vermelden nergens werk je meer dan 40 uur per week terwijl 48 is toegestaan, en in het 28-daags roterend rooster ben je zelfs 5 aaneengesloten dagen vrij. De zorg is nu of het niet teveel kost en of de contractsoldaten wel veilig zijn, omdat er meer op hun uitrusting word bezuinigd door de bedrijven dan de regering zou doen ? . Belgium before offering their services on the Belgian territory.

Op het Arrestatieteam Forum is ook een interessante discussie gaande over dit bedrijf tussen Nederlandse politieagenten. Bijna een verdubbeling van wat wij nu moeten betalen. Het zal wel zijn om het voor de patient nog wat duidelijker te maken. Het gaat dan niet om stichtingen maar om individuele ringers die hun kosten als gift hebben aangemerkt. Ze krijgen een premie voor elk opgepakte crimineel.

Op allerlei manieren maken ze het land aantrekkelijk. Na ontvangst van de aanslag zal ik een bezwaarschrift indienen.