Dat is het zeker niet,dit is het zogenaamde ondergronds bankieren wat Nederland hard wil gaan aanpakken.
Ondergronds BankierenHet kabinet neemt maatregelen om ondergrondse banken beter te kunnen opsporen en vervolgen. Tot dusverre is vooral gesproken over het storten en verplaatsen van chartaal geld. Het minisymposium zal worden afgesloten met een paneldiscussie.

Daarnaast heb je geen poot om op te staan als dat geld daar op een of andere manier niet goed aankomt. Meisjes uit Wit-Rusland die zich hier illegaal moeten prostitueren, omdat ze onder valse voorwendsels naar Nederland zijn gebracht. Femis op prive rekeningen in Duitsland bijschreven. Rep-offices mogen geen bancaire activiteiten verrichten. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. De vzw Panopticon heeft zich sinds enkele decennia tot doel gesteld een forum te bieden voor iedereen die in dit brede gebied actief is. Annuleren kan kostenloos geschieden tot twee weken voor aanvang van het seminar. Binnen de schoot van de vzw Panopticon, heeft een initiatiefgroep het idee gelanceerd hier ook een jaarlijks congres aan toe te voegen. Vrouwen uit Oost-Europa, Afrika, maar ook uit Nederland die Griekenland zijn binnengesmokkeld, in striptenten werken en vervolgens gedwongen in de prostitutie werken. Daarna brengen wij kosten in rekening, afhankelijk van de reden van verhindering. Tijdens deze middag wordt tevens het eerste nummer van het Tijdschrift Expertise en Recht gelanceerd en uitgereikt.

Een goed alternatief voor Western Union is wellicht MoneyGram. Een van de belangrijkste bestemmingen van de money transfers was Hong Kong. Papers voor de marktdag kunnen vrij worden aangemeld maar voor het congres gedeelte zullen de papers gereviewed worden. Deze studiedag wil vanuit het werkveld voor de beleidsinstanties een signaal betekenen over mogelijke hiaten in de verschillende hervormingen, en een aanzet zijn voor het toekomstig beleid. Duizenden jongetjes van vijf jaar en jonger die uit Bangladesh, India en Pakistan worden verkocht aan landen als de Verenigde Arabische Emiraten om als jockey op kamelen te werken.

Van de politie verwacht ik niets meer omdat die zeggen dat de daad in Nigeria is gepleegd. Problem solved Geld overmaken via een bank is veeeeeels te duur. Het is ook geen wonder dat het op die manier gaat wanneer je ziet hoe moeilijk banken doen en hoeveel commissie je moet betalen om bijvoorbeeld 200 euro te versturen. In dit symposium zal informatie geboden worden over deze moderne slavernij. Bovendien ontvangt u tussendoor zes keer per jaar het leidinggevende tijdschrift Panopticon. Het tijdschrift biedt een platform voor kennisoverdracht en discussie tussen jurist en expert in zowel het strafrecht, bestuursrecht en het civiele recht. Ik heb al 4x geld overgemaakt en moet nog steeds bellen. Ik heb een soortgelijke slechte ervaring met Western Union met overmaken van geld naar Nigeria.

Peter's Church, Leuven, Award ceremony at Promotiezaal, University Hall, Naamsestraat 22, Leuven. Natuurlijk zal er zwart geld bij zitten, maar ook gewoon geld waar mensen al meer dan genoeg belasting over betaald hebben en geen zin hebben om nog eens extra zoveel te betalen. Het vervelende van het aanpakken vind ik wel dat ze net doen alsof het alleen maar om zwart geld gaat.