De Kamer verklaarde zich evenwel niet-ontvankelijk voor de beschuldiging van vervalsing.
Financiering Niet RondAdriano, door Inter op vakantie gestuurd door Inter, werd door twee lokale kranten gesnapt terwijl hij tot in de kleine uurtjes feestte, meldt de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport. Gerla zou in dit geval wellicht ook schadevergoeding kunnen vragen, omdat hij opdrachtgevers zou kunnen mislopen. Ook FIFA-voorzitter Sepp Blatter liet zich al negatief uit over een uitbreiding naar 24 landen. Hij werkte een vrije trap van PSV-middenvelder Edison Mendez binnen. Er moeten grootscheepse gewerkt worden aan de infrastructuur en de stadions, maar die laten op zich wachten. Er zijn geen kosten voor het indienen van een aanvraag om Starterslening.

Vitesse-verdediger Giovanny Espinoza heeft gescoord voor Ecuador in de met 4-2 verloren interland tegen Mexico. De Rotterdammer deed aangifte tegen de notaris, die door de Kamer van Toezicht op de vingers werd getikt voor nalatig handelen. Het vakmedium over infrastructuur, projecten, wegenbouw, railbouw, waterbouw, verkeer, veiligheid en mobiliteit. Nederland kon geen gat vinden in de Roemeense defensie. De hypotheekrente is fiscaal aftrekbaar, net als bij de koop van een gewone koopwoning. Na de verre uitwedstrijd naar Astana volgt woensdag al de confrontatie met groepsfavoriet Portugal. Je kunt online bij Moneyou een hypotheekofferte opvragen.

Bondscoach Steve McClaren roept mogelijk David Beckham weer op voor Engeland, zo onthulde zijn adviseur Max Clifford. Ondernemers huren Dirk Spijker in als financieel adviseur en als klankbord. Gonzalo HiguaŪn, die in Frankrijk is geboren maar Argentijnse ouders heeft, heeft de Franse bondcoach Raymond Domenech laten weten dat hij nooit voor Les Blues zal spelen. Neem een abonnement op de tweewekelijkse nieuwsbrief om regelmatig nieuwe artikelen te ontvangen. Een rente die varieert kan tot grote problemen leiden als de rente onverhoopt stijgt.

Bora Milutinovic is de nieuwe bondscoach van het Jamaicaanse voetbalelftal. En het netto bedrag gaat door een aanpassing nog eens 100 euro omlaag. Hoe langer de rente vast staat, hoe zekerder u bent van uw toekomstige woonlasten. Als alles gewoon doorloopt zoals het zou moeten lopen ben ik 30 maart eigenaar van het nieuwe huisje. Maar de Barcelona-ster zou weleens helemaal zijn laatste interland kunnen hebben gespeeld, zo meldt de Sunday Times. Dit geldt bijvoorbeeld voorde gevolgen van wijzigingen in de bouw, de aanleg van leidingen, de controleop de uitvoering, de onderhoudstermijn en de aansprakelijkheid van de aannemer.

De ontevredenheid van Leo Beenhakker als bondscoach van Polen is ook down under doorgedrongen. De medewerker kan tijdelijk gefinancierd worden op een ander project. Ik heb nu nog een offerte lopen bij een adviseur, maar die kon mij ook geen afwijzing garanderen op paier, een verklaring van kantoor nemen ze geen genoegen mee, het moet van een erkende bank zijn. Quincy Owusu-Abeyie wil zijn interlandloopbaan voortzetten bij Ghana. Bij TsjechiŽ-Duitsland worden zo'n 1000 Duitse fans verwacht. KroatiŽ speelt morgen een belangrijke interland tegen Engeland. Directeuren van grote bedrijven hebben financieel specialisten in dienst, die advies geven over allerlei belangrijke bankzaken. Hiervoor moet het dossier op de personeelsdienst volledig zijn.

Goederenspoor aan Nederlandse zijde, tot aan de grens met Lanaken.