De financiering in het betreffende land laten lopen, met uw buitenlandse woning als onderpand.
Financiering WoningDat u ergens anders staat ingeschreven doet niet ter zake. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Hoe langer de rente vast staat, hoe zekerder u bent van uw toekomstige woonlasten. Tweede huizen in Spanje zijn nog steeds een 'booming business', aldus een gespecialiseerd makelaar op de Spaanse markt. Deze keuze is te overwegen als de rente hoog is en er dalingen te verwachten zijn. Als je je spaargeld belegd hebt tegen goede opbrengsten is het in periodes van lage rente dikwijls ook beter van je spaargeld te laten waar het is, omdat het meer opbrengt dan de lening kost.

Naast de koopsom, brengt de aanschaf van een tweede huis in Spanje nog een aantal extra kosten met zich mee. Als de eigenaar vlug komt te overlijden kan je hiermee een goede zaak doen, in het andere geval kan deze formule heel wat duurder uitkomen dan een directe verkoop met een hypothecaire lening. Het is duidelijk dat hoe langer je lening loopt, hoe lager je maandelijkse aflossingen zullen zijn, maar ook hoe hoger het aan rente betaalde bedrag aan het einde van de rit. Het is een interessante formule als de rente op een laag punt staat. Deze premie kan ook door huurders aangevraagd worden. Volg deze link voor de brontekst inzake het hoofdverblijf.

Je kan eveneens een deel van het terugbetaalde kapitaal aftrekken van je belastbaar inkomen als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Door middel van een rekenvoorbeeld kunnen wij u aantonen dat lease de aantrekkelijkste optie is bij de aanschaf.