De lening moet uiterlijk op het 70e levensjaar zijn afgelost.
Lening Fiscaal AftrekbaarAls u geen flexibiliteit in uw maandlasten wilt houden. De rente kan soms lager zijn, indien er financiŽle aflossings- producten gesloten worden. Iedere Texelaar heeft wel eens behoefte aan verandering in of om het huis. De kosten die u maakt voor het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie NHG. Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze.

Het overlijden in een gevaarlijk land of land in oorlog. Een depot rekening waaruit u tijdens de bouw of verbouwing van uw woning op verschillende momenten betalingen kunt doen. Een hypotheekrente die constant blijft zolang de marktrente zich binnen een bandbreedte blijft. Het uitoefenen van gevaarlijke sporten diepzeeduiken, parachute, delta. Het verzekerde kapitaal moet minstens overeenstemmen met het geleende bedrag. Het overlijden als gevolg van kwaad opzet van de verzekeringsnemer of de begunstigde.

Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord. Mensen die optimaal gebruik willen maken van de fiscale mogelijkheden.