De omzet minus de loonkosten, productiekosten en verkoopkosten.
De meeste beleggers kopen gewoon 100 of een veelvoud daarvan aan aandelen. Kunt u zondermeer zeggen of dat goed is of niet? Laten we eens een paar zaken naast elkaar zetten. Een beroepsgokken kent zijn kansen en weet exact welk bedrag hij in moet zetten om zijn rendement maximaal en zijn risico minimaal te maken. Dit geldt zowel voor de effectenbeurzen als voor de valutahandel. De omzet minus de loonkosten, productiekosten en verkoopkosten. Het bedrag dat overblijft nadat alle kosten van het resultaat zijn afgetrokken. Daar is het tegenwoordig mogelijk om in te zetten op de bewegingen van de beurzen.

Let op! De FOREXhandel kan tot aanzienlijke verliezen leiden en is zeker niet voor iedereen geschikt. Maar dan wel voor zeer korte tijden, tot zelfs een uur aan toe, waarna u meteen weet waar u aan toe bent en eventueel een nieuwe positie in kunt nemen. Kortom, je kunt je afvragen wie er nu gevaarlijker bezig is. Oftewel is er cash genoeg aanwezig om de rekeningen te betalen.

Winst voor rente, belasting en afwaardering immateriŽle activa goodwill. Hiermee leggen wij de meetlat een flink stuk hoger. Dit is niet mogelijk zonder een uitstekend financieel resultaat. Winst voor rente, belasting, afschrijving en afwaardering immateriŽle activa goodwill.