De sharia-wetten schrijven voor dat winsten moeten worden gedeeld.
Sharia BankierenIs een stuk boeiender dan die knakker met die baard die een beetje plunderde ouwe piraat en niet wilde dat er afbeelding van hem werden gemaakt voor je het weet ben je op opsporing verzocht. Gun meneer pastoor ook de kans om nieuwe bronnen aan te boren. De 5e Colonnes maken zich in hun schaduwen klaar voor de omverwerping van de democratie. Buitenlanders die zich niet aan de westerse normen willen confirmeren moeten maar naar hun eigen werelddeel teruggaan. Ik ben oprecht benieuwd zo iemand drijft om dergelijke uitspraken te doen. Zodat sommige Moslims mischien zeggen Fuck it ,ik kap ermee ,dit is niet leuk meer. Wat deze aartsbisschop hier uitblaat is werkelijk onbegrijpelijk. De hypotheekhouders mogen dan weer een deel van hun rente terugvorderen van diezelfde belastingen. Ik heb het al 10 eer gezegd en ik blijf het zeggen. Deze knieval voor de islam is het zoveelste bewijs dat Europa aan de vooravond van een burgeroorlog islamisten vs ongelovigen staat. Idd, stage laten lopen en dan onmiddellijk denaturaliseren.

Ik kan er met mijn verstand niet bij dat mensen de ogen sluiten voor iets wat ze voor hen neus zien gebeuren. Wel fijn dat deze aartsbisschop geloof als cultuur ziet, zo zie ik het ook het liefst. Ik sta versteld van mezelf, want ik zie die afschuwelijke kop, lees die tekst, en mijn handen JEUKEN. Anglicaanse geestelijken mogen gewoon trouwen, heur. Postbank na, rente geven op de centjes die je bij ze parkeert. Wilders zit in de voordelige positie dat we zijn antwoord in het huidige politieke bestel erg hard nodig hebben, en dat geen enkele politicus het lef heeft langer dan 2 secondes over de islam na te denken. En nu we het toch over laat hebben; wie heden ten dage nog vindt dat je met geld geen geld mag verdienen, loopt een behoorlijk eind achter en is met z'n moderne ontwikkeling aan de late kant. Als anderen op jouw comment kritisch reageren en jij kunt daar niet tegen, dan ben jij het die niet weet wat clefting is. God stuurde ons Balkenende om ons duidelijk te maken dat de Antichrist op aarde is, maar dat schijnt in Zijn ogen niet voldoende te zijn.

Meneer Emile Tomey, ik denk dat de persoon die U die man. Eerst heulen de dhimmies Cohen, Terpstra, Vogelaars. Geen Egyptenaar die overal op de wereld piramides wil bouwen. We hebben ze decenia lang doodgegooid met geld en krijgen er straks stenen voor terug. Alleen de Zon gaat voor niks op en dat geldt ook voor de bank van de profeet. Criminelen herkennen zich ook niet in het rechtssysteem. In 044 kunnen ze al niet anders meer als met dit soort gezwets te komen. Gelukkig leert de geschiedenis dat de vrijheid het altijd van het fascisme wint. Natuurlijk weten politiek en publieke omroepen dit uit te leggen als een verrijking van de samenleving. Allochtonen moeten gewoon Mo's doctrine afzweren, en moderne volwassen burgers worden.

En die Wiiliams? Daar zou ik graag een paar uurtjes alleen mee willen zijn. Gristenhonden hebben nou eenmaal het voordeel dat ze geen zin meer hebben in onderlinge gevechten. Een gevaarlijke gek in een nog veel gevaarlijkere wereld. In Nederland heeft men Donner, die in feite geneigd is naar hetzelfde. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Als Bisschop zijnde moet je celibaat zijn, dus al naaien ze alle vrouwen dicht het boeit hem niet. Kaalscheren en met pek en veren door de straten jagen, Sir Winmston Chuchill draait zich drie keer om in z'n graf,achterlijke pedofiel. Minister Bos FinanciŽn, PvdA spreekt van een solide financieel beleid. Jammer dat de psyciatrische inrichtingen in Siberie gesloten zijn, net nu we ze zo nodig hebben. Nederland is geschikt om hier ook een rol in te vervullen.

Schrijf geen onzin Johan, je wordt helemaal niet geblocked, wat naar ik aanneem voor geblokkeerd staat. Alleen al nadenken over een religieus juridisch systeem dat naast het bestaande Westerse rechtssysteem moet fungeren, staat wat mij betreft gelijk aan hoogverraad. Een kerk die figuren als deze op de loonlijst laat staan is het verdedigen niet waard. Die vent is lijp, tuurlijk is het kerstverhaal waargebeurd. Meneer Williams is twee handen op 1 buik met prins Charles die, zo verwacht men, zich ooit zal bekeren tot de doodscult. Ze mogen ook geen genoegen nemen met gelden van onbekende oorsprong. Hij wil zelf een heilige oorlog gaan voeren, met alle gevolgen van dien. De grote bevrijding van politiek-correct is dat je het mensdom niet langer in categorieŽn Goed en Fout indeelt, maar een persoon beoordeelt op z'n merites. Dit is dus het resultaat van een leven lang geen seks hebben. Hebben ze teminste een echte reden dat ze niet kunnen werken.