Deze trend laat zich ook zien in de dienstverlening via de telefoon.
Beschermt u goed tegen deze vorm van internet criminaliteit, want het kan u duur komen te staan. Zelf aan de knoppen zitten en de financiŽn regelen trekt velen. Ferratum biedt iedereen de mogelijkheid om een beetje geld via zijn mobieltje op te nemen. De mobiele telefoon is al lang niet meer het suffe ding dat iedereen meeneemt om maar bereikbaar te zijn. Deze trend laat zich ook zien in de dienstverlening via de telefoon. Als je geld wilt lenen en binnen drie maanden moet terugbetalen, valt de lening niet onder het toezicht van de AFM. De Rabobank timmert met allerlei vormen van betalen en financieren aan de weg. Het lijkt zo voor de hand te liggen, maar al uw gegevens zijn vrij toegankelijk voor iedereen die zomaar voorbijkomt.

Sluit de verbinding met uw bank af, als u uw bankzaken hebt geregeld of uw werkplek of mobiel tijdelijk verlaat. Jaaroverzichten downloaden, gegevens in een rekenprogramma stoppen. Lees daarom hier wat de geijkte procedure is, om uw geld terug te krijgen. Nog maar weinig mensen hebben geen mobieltje bij zich tegenwoordig. Veel informatie over virussen, wormen, firewalls, ook software. Het is een gouden greep, omdat het voor de consument lekker gemakkelijk is en voor de banken lekker goedkoop. De banken zien dat ook graag, want het scheelt ze een hoop handwerk.

Vlak voor verzending ziet u welke opdrachten u heeft ingegeven. Daar kunt u relatief veilig en relatief goedkoop uw documenten digitaal opslaan. Met een aantal eenvoudige maatregelen komt u een heel e. Als u goed let op de kosten, kan het een prima oplossing in noodgevallen zijn.

Hengelen naar uw persoonlijke gegevens komt steeds vaker voor.