Die geheel volgens de sharia-wetten van de islam zal opereren.
Sharia BankierenMeneer Williams verzette zich onlangs tegen de uitspraken van de Pakistaanse bisschop die juist waarschuwde voor gettovorming en shariapraktijken, de goede man is bedreigd en met zijn gezin ondergedoken. Hij wil af van die pvda gedachte en jullie staan dat niet toe ? hahahahahahaha . De sharia looool, wat een achterlijk iets is dat, echt zo lekker middeleeuws en zandhappen en zo. Nou ik ben katholiek maar ik distantieer me toch ten zeerste van deze man. Die geheel volgens de sharia-wetten van de islam zal opereren. Of het moet zo zijn dat je bedoelt dat je de geldstromen, die nu volgens het islamitische systeem lopen, onzichtbaar vindt. Tja, wat is er dan erger? Sharia of het orologszuchtige Christendom? Moeilijk kiezen. Ik ben geneigd het eens te zijn met deze man dat de sharia onvermijdelijk is in West Eurabia. Gelovigen houden elkaar altijd de hand boven het hoofd. Ik betwijfel ten zeerste of een halal hypotheek meer voordelen zou bieden dan een haram hypotheek hoor.

Daarom nog maar eens aandacht voor het Islamitisch Bankieren. En laat die handen aub zitten, anders hebben ze helemaal een reden om niet te hoeven werken. Volgens de minister ontwikkelen Dubai en Londen zich tot internationale centra voor islamitisch bankieren en is Nederland 'ook geschikt om hier een rol in te vervullen'. En als wij dat volk nou eens niet serieus nemen dan heeft niemand meer last van het gezeik over moslims. Volgens mij mag je voor de Sharia alleen geld verdienen door middel van arbeid en handel. Kijken of we de failliete boedel van de Anglicaanse Kerk niet voor een zacht prijsje over kunnen nemen.

De sharia-wetten schrijven voor dat winsten moeten worden gedeeld. Jij hebt overduidelijk nog nooit kennis gemaakt met de Christelijke internaten van de katholieken. Islamitisch bankieren biedt zeer grote voordelen en hoge. Tja, Engeland, het land dat qua dhimmitude nog boven Nederland uittorent. Door de toename van het aantal moslims neemt het islamitisch bankieren toe. Ik zie alleen een lastigere en dus duurdere fiscale regelgeving dan we nu al hebben. Als de Sharia wordt ingevoerd is er geen marokkaan die nog 2 handen heeft. Ik zal nooit accepteren om onder de sharia te leven. De instellingen zelf zullen hun reputatierisico niet graag op het spel zetten door in verband te worden gebracht met financiering van terroristische activiteiten.

Stuur 'em maar op weekendverlof naar de Taliban, dan kan ie alle geneugten van de sharia zelf ondervinden. Deze man leeft in zijn eigen droomwereldje of is volslagen krankzinnig. Neemt al de helft weg van al het gezeik van we hebben met geloof. Als jij mijn vragen beantwoord, beantwoord ik die van jou. Het zal toch niet gvd! Ik spring uit mijn vel als dit het geval is. Geldstromen worden zicht baar en de integriteit van dit systeem spreekt me ook al aan . Het is een filosofische revolutie die in de vorm van een actiethriller wordt verteld.

Ja, ik ben helemaal klaar voor de Vrijdagmiddag borrel. Onvermijdelijk!? Al moet ik er tot mn laatste adem tegen vechten, niets is onvermijdelijk! Ben blij dat wij dat hier in Nederland niet hebben. Je zou toch zo een schot op een klein gedeelte van het lichaam afvuren . Volgens mij is het drinken van thee gevaarlijker voor een mensch dan pakweg een shot hero´ne. Maar hij heeft toch wel een punt als hij zegt dat moslims niet hoeven te kiezen loyaal te zijn aan staat of cultuur. Jij geeft al dagen geen antwoord op mijn vragen, en verwacht nu dat ik wel antwoord geef op die van jou, en dan nog wel op eisende toon? Jij durft. Ten eerste verspreid ik geen gerucht, ik uit een vermoeden. Dus zonder de haram rente en andere ongewenste elementen. Als die achterlijke Berbers zich niet in onze cultuur herkennen dan moeten ze lekker opsodemieteren naar een kansenland waarin ze zich wel herkennen. De staat der Nederlande is er wel erg laat mee allemaal heel eerlijk gezegd. Langzaam aan beginnen mensen te beseffen dat de christenen mee aan het liften zijn met de religion of pieces.