Dit filmpje is bovendien goed voor de naamsbekendheid van bank.
Amro Bank Internet BankierenSamen kunnen we er dan over praten waarom je dag verpest is wanneer je net geen 1e bent geworden. Alleen laat iedereen zich zo opfokken door de media. Bureau Renkema verwerkt het alleen maar in een item. Geweldig ahahah top jongens, maar er aub nog een van die overname strijd, hahah. Op deze wijze kunt u tegen een lage rente rood staan op uw betaalrekening. En als deze humor schade oplevert, dan kost het nog meer tijd en energie om het tegendeel te bewijzen. Heej mensen, schiet is ff op met dat volgende filmpje. En anders idd gewoon downloadbaar maken, dan doet het vanzelf de ronde.

Ja taal, het wil wat, leven meurt wel vaker naar geld en toont transparant waar mensen het in beleggen is het niet. Dat betekend dat ik op afstand goed geholpen word met eventuele vragen of opdrachten. Als de Rechter uw actie schadelijk vindt, dan heeft u nutteloos uw energie verspilt. Wees voortaan je eigen aandeelhouder, beheer je eigen geld. Het is ook mogelijk om een beoordeling te geven zonder geschreven commentaar. Geweldige film, maar zoals altijd mag de waarheid niet worden verteld. Enorm om moeten lachen, vooral leuk dat ik de vragen van beleggen allemaal in één keer goed had! hehehehe.

Maar na een keer dit gedaan te hebben is het wel grappig geweest. Nouja, aangeklaagd door ABN, en dan toch erop laten staan. Kom op jongens, laat je niet in je artistieke vrijheid aantasten. Nu gaat natuurlijk iedereen nog even snel naar dit filmpje kijken. Mijn god, als ik het bovenstaande lees vraag ik me af of ik nu zo saai bent of zijn hier alleen maar van die leeghoofden te vinden. Ook zakelijk gezien kunnen ze met de rente en dergelijke goed meekomen. Heel slim van Rijkman Graaiink en consorten om er zelf zoveel publiciteit aan te geven. Maar jullie kunnen dit misschien wel op een creatieve manier oplossen.