Dit is probleem nummer 1, daar zal het niet bij blijven.
Financiering Niet RondMocht dat onverhoopt toch zo zijn dan zullen zij ons verder helpen. Samen met de ondernemer breng ik de kredietbehoefte in kaart. Laat mij op deze computer ingelogd blijven, tenzij ik uitlog.

Enige tijd geleden hebben wij een bod gehad op ons appartment van een potentiele koper. Zoals het er nu naar uit ziet zal dat wel gaan lukken, maarja. Havenbedrijf Rotterdam heeft een lening afgesloten van 450 miljoen euro met een bankenconsortium bestaande uit ING, Forits en Rabobank. De aanleg van de Maasvlakte 2 begint in het najaar. Anders is het eventueel gewoon een simpele annulering.

Na zestien jaar bij de bank gewerkt te hebben, zette ik de stap. Bekijk al ons nieuws of blader door ons archief voor meer interessante artikelen. Vaak zitten ondernemers en mensen die bij de banken werken op een verschillende golflengte. De notaris zal u graag informerenover de vele voordelen van deze overeenkomsten en de zekerheid ook financieeldie het toepassen van de Algemene Voorwaarden voor u betekent.