Dom, want daar zat cruciale tentamen informatie in.
Tentamen FinancieringJe moet wat he als niemand naar zijn lessen gaat en je dus alleen zit te eten. Lekker met zo'n wetboek binnen 2 uur proberen zo veel mogelijk vragen te beantwoorden, want ja als je niet leert moet je toch een plan B hebben. Naast werk en school probeer ik genoeg tijd te maken voor vrienden en sporten. Was echt niks aan eigenlijk, want ze wisten toch niks over je te vertellen. Heb er gister en eergister al 2 gehad dus vanavond nog 1 en morgen nog 1 en dan ben ik er weer doorheen.

En daarnaast moet ik ook nog voor Robbie zorgen, die werd gistermiddag hoe later t werd hoe grieperiger. Weinig over gezegd hier, omdat ik er ook eigenlijk nix voor gedaan had. Het is nu ietsjes logischer, maar nou om te zeggen dat ik het ga onthouden. Alle cijfers zijn binnen van het afgelopen schooljaar. Volgend jaar al 3e jaars studente en jaar daarna moet ik zelfs mijn scriptie schrijven. Normaal ben ik degene die snel klaar is, maar deze keer was er niemand klaar. Voorlopig ben ik dus nog wel bezig, maar ik ben toch al mooi 2 jaar onderweg nu.

Ben moe man, vanavond proberen wat eerder naar bed te gaan. Ik weet echt niet hoe ik het tot nu toe gedaan heb, afwachten dus maar. Nieuwe semester is begonnen, dus ook het nieuwe rooster en nieuwe vakken. Maar wel elke x hetzelfde principe, als je dus het verkeerde principe gebruikt dan heb je de hele opgave fout. Ga langs bij een studieadviseur als je nog vragen hebt; En neem dan je planning mee. En 's-avonds was het eigenlijk niet meer dan een doodziek vogeltje. De geldigheidsduur van de behaalde fasen 1 en 2 is onbeperkt. Was een herkansing en had hier echt nix aan gedaan, ach vorige x had ik een 2,7. Heb me afgelopen 2 weken weer op mijn school gestort, want ik moet wel nominaal slagen natuurlijk. Ach nog paar weekjes en dan weten we de cijfers ook weer.