Door deze aanhoudende internetproblemen zullen dat er nog meer worden ben ik bang.
Het kan jullie toch geen zak schelen, duizenden banen die verdwijnen worden met een kleine oprotpremie beloond en de managers krijgen waarschijnlijk een andere beter betaalde functie. Abonneer u nu en u ontvangt wekelijks of dagelijks een nieuwsbrief naar keuze in uw mailbox. Door deze aanhoudende internetproblemen zullen dat er nog meer worden ben ik bang. Misschien wilde iedereen zijn geld van die bank halen om op een Nederlandse bank te zetten. Hoogste tijd om dit filmpje een paar honderd keer over internet te verspreiden dus via youtube. Dien je ze een keer van ripliek omdat ze puur aan zelfverreiking doen , blokkeren c. En anders idd gewoon downloadbaar maken, dan doet het vanzelf de ronde. We zijn hoogst persoonlijk betrokken bij de bank en kijken sceptisch naar wat er gebeurt. Nu gaat natuurlijk iedereen nog even snel naar dit filmpje kijken. Ja taal, het wil wat, leven meurt wel vaker naar geld en toont transparant waar mensen het in beleggen is het niet.

En dan is het natuurlijk handig om dit op die manier te stoppen. Als iedereen nu eens zijn gezonde verstand gebruikt kunnen we hier zowel deze persiflage als de hele overname straks gewoon om lachen. Maar na een keer dit gedaan te hebben is het wel grappig geweest. In plaats van alles uitbesteden naar het verre oosten oid. Ik had de hoop in Renkema een poos terug al opgegeven, daarom kwam ik hier noot meer, maar deze is inderdaad wel grappig. Ik zeg maar zo, ik ga mijn eigen weg, op eigen benen. Op zich wel grappig jongens, ware het niet dat jullie de naam Barclays geheel verkeerd uitspreken. Dat de bank leegloopt is trouwens grote onzin, maar dit terzijde. Maar jullie kunnen dit misschien wel op een creatieve manier oplossen. Heel slim van Rijkman Graaiink en consorten om er zelf zoveel publiciteit aan te geven. Ik vind het een leuk filmpje, goed gedaan! Moest er erg om lachen.

En als u alle juridische procedures verliest, dan kunt u dokken. Ik snap niet dat jullie Bureau Renkema de mond willen snoeren. Kan iemand dit filmpje niet rippen en op YouTube zetten, kunnen we eens zien of Graaiman het daar ook af kan krijgen.

Zelf overweeg ik ook om jullie te verlaten, en ik hoop met mij vele anderen die de rug toekeren. Hiermee is de bank marktleider geworden op dit gebied. Het lijkt mij toe dat Rijkman Groenink zich toch beter druk om andere zaken kan maken. Als de Rechter uw actie schadelijk vindt, dan heeft u nutteloos uw energie verspilt. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Kom op jongens, laat je niet in je artistieke vrijheid aantasten. Geweldige film, maar zoals altijd mag de waarheid niet worden verteld. Hoe? Geef 10 euro aan een dakloze en ontvang een oude sok met echtheids garantie. Ook zouden de begeleidende teksten reputatieschade met zich meebrengen.

Ook een gezellige stad maar toch niet helemaal zoals het mooie Arnhem. Vervang de negens in de url van de homepage door uw eigen rekeningnummer en pasnummer. Hebben jullie nu een rechtzaak? Ik hoorde op het nieuws dat dit filmpje weg moest. Wat zijn jullie toch een sufgerukt stelletje konijnen. En als deze humor schade oplevert, dan kost het nog meer tijd en energie om het tegendeel te bewijzen. Als ABN-Amro net zo onderhandelt al ze met deze satire omgaat, dan is het een wonder dat de bank überhaupt nog bestaat. Dit filmpje is bovendien goed voor de naamsbekendheid van bank. En wanneer de klanten inderdaad nog niet massaal weglopen, wordt het nu misschien toch echt tijd om dat wel te doen. De meest betrouwbare manier om je geld te bewaren, en .