Dus dan ga je je vermogen verdubbelen, dat is goed natuurlijk.
Dus dan ga je je vermogen verdubbelen, dat is goed natuurlijk. Met een autonoom solarsysteem heb je een accu nodig. Je meters zijn veeeeeel belangrijker dan je vermogen. Leg je pop in een bakje met aarde en leg er wat blaadjes en takjes bovenop. Vanavond draai ik het vermogen op en gaan we praktisch testen wat het doet. Ja, er bestaan een eenfase inductie motor die werkt zonder condensator.

Je vermogen gaat niet omhoog geschroeft worden zolang je met een waardeloze antenne opstelling zit die de hoogte van een mier heeft. Ik weet uit ervaring dat het regelen van een hogere opstelplaats veel, heel veel tijd kost en soms ook nog eens een bonk geld. Dat betekend, het vermogen wat uit de zender komt, maal de winst van de antenne mag maximaal zo'n 50 Watt zijn. Dat pak je juist aan door je antenne hoger op te stellen, vooral als dat redelijk dichtbij ligt. Het vermogen van een solarpaneel wordt uitgedrukt in Watt Piek Wp.

Immers; met meer vermogen kijk je nog steeds niet over de horizon heen. Ik denk dat je dan de problemen voor jezelf nog groter maakt dan ze nu al zijn. We gaan dan van iets meer dan 30 meter naar iets meer dan 60 meter hoogte. We hebben de vraagbaak veranderd om sneller te kunnen werken. In de regel zal glas zwaarder zijn dan beton per kuub. Dit stapeltje kun je altijd nog vervangen of de output verhogen. Selecteer daarna het soort huis tussenwoning, hoekwoning of vrijstaand en wat er in de woonkamer is geïsoleerd.

Ik heb nu de mogelijkheid ook niet om in stereo uit te zenden maar wil dat in de nabije toekomst wel proberenb. Dit is afhankelijk van je dagelijkse wattverbruik. Vooral als je nu onder de 20 meter zit en je gaat naar 40 meter. Wilt u centimeters aangeven, gebruik dan geen komma, maar een punt amerikaanse notatie. Als je antenne op 10 meter staat zul je daar toch aan moeten.