Een schriftelijk tentamen kan bestaan uit twee of meer deeltentamens.
Tentamen FinancieringHet laatste vak volg ik niet, omdat ik in het 1e jaar dit vak tussendoor al gedaan heb. Eigenlijk zou ik veeeeel liever lekker thuis zitten, tv kijken of The Incredibles. Nog een beetje leuke cijfers halen volgend studiejaar en door al mijn compensatiepunten ben ik straks nog nominaal afgestudeerd. Een beslissing, als hierboven bedoeld, wordt de kandidaat schriftelijk meegedeeld.

En deze 3 vakken kan ik nog wel x inhalen, moet alleen niet veel meer worden waarvoor ik zak. Op mijn werk is het gekkenhuis, dus tijd om ff te leren was er dus niet. Nu ga ik weer hard door met leren, kijken of ik nog door de hele stof ga heenkomen. Krieltjes met een raar smaakje en een rundergehaktbal uit de fabriek.

Maar dat had ik verre van af, terwijl ik daar normaal nooit last van heb. Ik moest 4 vakken doen maar ivm migraine heb ik er maar 3 gedaan. Zag hier eigenlijk het minste tegenop, maar juist dan vallen ze het meest tegen geloof ik. Het 1e jaar is omgevlogen en super makkelijk geweest, dus ik hoop dat dit jaar weer niet al teveel moeite kost. Niet echt een goed cijfer, maar wel genoeg voor weer 2 studiepunten, een 5.