Een werknemer hoeft niet in te stemmen met een bedrijfsovername als hij hierdoor benadeeld wordt.
Arbeidsrecht BedrijfsovernameAdviseert en procedeert op verschillende rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, huurrecht en arbeidsrecht. Wijziging van arbeidsvoorwaarden functiewijziging, overplaatsing etc. Een werknemer hoeft niet in te stemmen met een bedrijfsovername als hij hierdoor benadeeld wordt. Ook ontwikkeling van gepersonaliseerde complete collecties in huisstijl.

Atos Origin, een internationale IT-dienstverlener, stelt klanten in staat hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van consulting, systeemintegratie en managed operations. Dat heeft de kantonrechter in Amsterdam geoordeeld in een zaak waarbij een werknemer werd gedwongen te verhuizen vanwege een overname. Nederlands ontwikkelaar en producent van beschermende bedrijfkleding voor o. Dus als er vakantie is gegeven, kan de nieuewe werkgever dat niet intrekken.

Een nieuwe werkgever, die een bedrijf overneemt, moet afspraken met de oude werkgever respecteren. Atos Origin realiseert jaarlijks een omzet van ruim 5 miljard euro in mee. Meer hierover vindt u in de uitgave Ontbinding door de kantonrechter.