Executiewaarde: dit is de waarde erbij geforceerd verkoop
reserves eigen vermogenExecutiewaarde: dit is de waarde erbij geforceerd verkoop. Sluit veeleer een hogere hypotheek be met handhaving van de volledige renteaftrek. Loonstijging indien vergoeding voor de inflatie. Bijgevolg niet meer dan 2 koters per echtpaar. Debelastingplichtige die investeert in bedrijfsmiddelen kan (naast deafschrijvingen) een aandeel van het investeringsbedrag van de winstaftrekken (investeringsaftrek). We zullen telkens het stukje aanschouwen met wat er verandert. De resultaten van de stresstests willen dan wel, netwerk zoals in de VS, publiek worden gemaakt. Jouw kan ermee een aandeel van het koopsom van het stulp betalen.

Een zulk opmerking getuigt van weinig inzicht. Ik probeer er welnu iets pracht van te maken. Dit kan omdat je de lening aangaat voor de koop van het huis. Een hot-dog en een 6-pack flesjes bier.

De verbindingsapparatuur en de voertuigen erbij de KL waren overwegend afgeleid van de Engelsen en Canadezen. Bankbiljet wordt weleens vergelijken met het bloed van de economie. Je moeten deze percentages niet verwarren met de 'kosten koper'. Terecht, want gisteravond kwamen de topministers gesloten voor de derde reddingsoperatie voor KBC op zeven maanden tijd.