Fractioneel bankieren veroorzaakt normaal geen inflatie.
Tellend BankierenElke euro die, eventueel door fractioneel bankieren ontstaan, weer bij een andere bank komt, kan ook weer fractioneel worden uitgeleend. Loopt het uit de hand met inflatie, dan kan je een rente verhoging verwachten dus voor je hypotheek en lening. Fractioneel bankieren veroorzaakt normaal geen inflatie. De hogere inflatie komt vooral door de hogere energiekosten . Ik beschrijf fractioneel bankieren, niet de hoogte van inflatie die je niet kan meten tenzij je een meetbaar gegeven neemt, bv de geldhoeveelheid.

Het is dus schipperen met geleende artikelen, daarom dit verhaal en de volgende vraag. Een Afrikaanse man probeerde een groepje bij elkaar te krijgen voor een Tae-Bo video les. Onbegrijpelijk hoe de overheden de boel blijven besodemieteren. De limiet ligt eerder bij de wil van mensen om te lenen dan de beschikbaarheid van geld. Mits je daar al langer dan een half jaar woont gaan je lasten omhoog voor hetzelfde goed. Toch niet te veel moeite, aangezien je je een ongeluk typt om de smoesjes hier meer te plempen terwijl je echt de werkelijkheid niet benaderd.

Als er teveel goud bij een goudgesteunde munt het land binnenkomt dan zal er ook sprake zijn van inflatie. Al die B-landen die mee doen in die kut-Euro slepen ons gewoon omlaag. Vertel dan maar eens of u nog in sprookjes gelooft. De kinderen van nu zijn een investering vor de toekomst. Je kunt wel blijven roepen dat dat niet zo is, dat maakt geen verschil en zal de banken echt niet op andere gedachten brengen. Of denk je dat Duitsers, Fransen, etc niet klagen over de EU, eco tax, en andersoortige belastingen en prijsverhogingen. Dergelijke verhalen worden verspreidt om het volk voor de gek te houden.