Ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Viva.
Voorbehoud Van FinancieringJe wil samen een huis kopen,het huis is zeer geschikt voor jullie,voldoet aan veel van jullie wensen prijs is zeer oke. Mocht dat onverhoopt toch zo zijn dan zullen zij ons verder helpen. Overigens heb ik ergens anders op dit forum ook een bericht van jou gelezen waarin je verwijst naar een antwoord van de Ombudsman mbt tot een zelfde soort geval. Eerst je zaken een beetje in kaart brengen voordat je en bod doet. In Viva 7 kan je het verhaal lezen van Annamarie 22. En als koper gedraag ik mij heel anders dan als verkoper,haha!. Of het geaccepteerd wordt, hangt helemaal van de situatie van de verkoper af. Hopenlijk is al mijn gestress voor niks en krijgen we de financiering rond. Bergambacht, Bodegraven, Boskoop, Moordrecht, Nederlek, Nieuwerkerk ad IJssel, Ouderkerk, Reeuwijk, Schoonhoven, Vlist, Zevenhuizen en Moerkapelle.

Er staat immers dat alleen de speciale prijs geldt onder voorbehoud. De vloer hebben we idd laten leggen, en we hebben ook die verschillende lagen gesperst gedoe. Margaretha2 in Apart slapen van partner, wie ook? Ik slaap zelf trouwens overal, bij iedereen, op banken, vloeren, matrassen, bedden, bij .

Het kopen van een huis heeft met veel meer te maken dan het afsluiten van een hypotheek. De verkoper wilde graag dat we de offerte ondertekende. In mijn optiek zal een serieuze koper hier geen probleem mee hebben, omdat deze zeker is dat de financiering rond komt. Je weet dat huizen vrij gewild zijn en het heus wel verkocht raakt, maar je weet ook wanneer de tegenpartij het huis uit wil en het huis kwijt zijn en dat gaat zeker geen half jaar zijn. Je kan het toch nog een keer vragen of zijn aanbod nog staat ,dat je daar dankbaar gebruik van wil maken. En dan zit mijn vriend al na te denken over uitbouwen. De wetgever heeft echter beslist dat het in het belang van de koper is om de aanschaf van een woning zwart op wit te stellen. Het lijkt me inderdaad een beetje een overbodige toevoeging aan het koopcontract en het zou mij een gevoel van wantrouwen geven als koper zijnde. Kijk bij een huis inderdaad vooral aan de ligging,de buurt en de mogelijkheden die een huis biedt. Laat mij op deze computer ingelogd blijven, tenzij ik uitlog. Hoe reeel denkt hij dat de vraagprijs is? Is er veel belangstelling voor het huis? Wil hij er snel van af? Wat is de gemiddelde verkooptijd in de regio en hoe lang staat het huis al te koop? enz.