Het knelpunt bij de aanleg van breedband zit bij de passieve laag.
Het knelpunt bij de aanleg van breedband zit bij de passieve laag. Het einde van de ontwikkelingen is nog niet in zicht. Financiering van Fiber-to-the-Home ligt ingewikkeld. WiMAX en Ultrawideband zijn de draadloze technieken. Als bij intensieve financiering na een aantal jaar steeds hetzelfde aantal productiemiddelen in gebruik is. Elke van deze groepen kosten kan weer opgebouwd zijn uit kostensoorten.

Hierbij financiert de ondernemer elk activum apart. De onderneming betaald geen rente, maar kan wel korting voor contant krijgen als er snel betaald wordt. Afnemerskrediet Kost niets maar soms geeft het korting aan klanten die vooruit betalen. Hierbij komt het geld vanuit de onderneming zelf in de vorm van afschrijvingen en winst. Als er geen afspraken gemaakt zijn, zal de rente hoog zijn. Onderhandse lening Hangt er van af wie de geldgever is.

Hangt er van af wat voor soort debiteuren het zijn, bij grote bedrijven lagere rente, bij particulieren hogere rente. Hiervan kan gebruik gemaakt worden door wie maar wil. Nederland zijn tienduizenden huishoudens op breedband aangesloten. If you don't, please let us know by submitting your feedback here. Hierbij komt het geld van buiten de onderneming, bijvoorbeeld van een bank. Als er afspraken zijn gemaakt hoe tot hoe hoog de onderneming rood mag staan, zal de rente laag zijn.