Het liefst drijft u uw onderneming vanuit een eigen bedrijfspand.
De rente van de financiering kan minder zijn dan de huurprijs. Een serie boeiende portretten van de mensen achter een goedlopend restaurant, een succesvolle skipiste, of een bloeiend importbedrijf. Slimme financiering voor uw pandMeer voor minderUw bedrijf groeit en bloeit en u wilt uitbreiden. Doorgaans is kort vermogen korter dan een jaar en lang vermogen langer dan een jaar. Een belangrijke factor bij de keuze tussen huur of koop is de financiering. Een ander voordeel van huren is dat u geen groot onderhoud hoeft te plegen aan het pand. Bij financiering wordt onderscheid gemaakt tussen eigen en vreemd vermogen.

Het liefst drijft u uw onderneming vanuit een eigen bedrijfspand. Zo organiseert ze met enige regelmaat modeshows om zo zakenvrouwen of andere vrouwen met geld te paaien om bij haar langs te komen. Bedenk bij de keuze tussen kopen of huren, of u zich voor korte of langere tijd in het bedrijfspand wilt vestigen. Beide gaven hun goed betaalde baan op om 24-uurs kinderopvang te realiseren voor werkende ouders. De flex financiering is een hypothecaire financiering. Als uw familie een deel van uw nieuwe pand wil financieren, scheelt dat flink in de maadlasten. Met onze kennis van markt de markt en publieke sector kunnen wij een belangrijke intermediare rol vervullen. Bij lang vermogen is de looptijd meer dan een jaar bijvoorbeeld hypotheek, bij kort vermogen is de looptijd korter dan een jaar.

Als u zich ergens voor langere tijd vestigt, is het meestal voordeliger om te kopen. In de omgeving Delft bestaat zon bedrijf niet en al snel meldde de eerste klanten zich bij hem. Daarmee profiteert u van de lage vaste maandlasten die Fortis biedt. Niet aflossen, maar jaarlijks een bedrag op uw beleggingsrekening storten. Op de langere termijn is kopen meestal voordeliger dan huren. In deze serie komen alle aspecten van een eigen zaak aanbod in 12 thematische afleveringen, waarin de ervaringen van telkens drie ondernemers centraal staan.