Hier kun je als ondernemer je vraag aan onzerzijds stellen
belasting aftrekbaarHelaas is over de overdracht van het pand overdrachtsbelasting verschuldigd (6% over de waarde van het pand). Voor financiering van het projecten plus uitvoeringen is de profijt uit entreegelden noch toereikend. Wanneer dit niet het aangelegenheid is dan bent mogelijk opgenomen in het pensioenverzekering van uw vrouw. Het maximumtarief voor de overlevende echtgenote, kinderen, ouders en kleinkinderen van de overledene is 6%. Als de overname van een etablissement door een Nederlandse meisje wordt gefinancierd door de Amerikaanse moeder, is die rente voor de Nederlandse dochter eenzaam aftrekbaar als dat in de Verenigde Staten niet gebeurt. Zullen u een op verzoek van uw werkgever een maand kosteloos werken, zoals British Airways vraagt? Of is dit na 14 september 1999 geweest, de termijn waarop de nieuwebelastingplannen befaamd werden gemaakt? Ook uw afzonderlijk BV kan indien werkgever deze onbelaste vergoeding verstrekken. Als jou met pensioen weggaan tijdens de looptijd, zou de geldschieter inzicht willen hebben in het pensioeninkomen.

Ik heb begrepen dat als jij sponsoring doet van een sportieve (of culturele) activiteit, dat de sponsoring wel aftrekbaar is. Via de webshop kunt u een logo 'bestellen'. U weet dan precies waar u aan toe bent. De werkelijke prijs kan hoger of lager wegvallen indien uw logo armzalig veel of behoorlijk weinig steken heeft. Axion bekijkt samen met u waar u voordeel punten ligt voor het juiste hypothecaire financiering. Wij respecteren uw privacy plus wij zorgen daarvoor dat de persoonlijke inlichting vertrouwelijk wordt behandeld.

Welke hypotheekkosten zijn belastingaftrekbaar? Ik ben de bus prive gaan rijden, heb de bijtelling voor lief beetgenomen om maar van het enorme gez..k be te zijn. Dat u de rekening moet archiveren spreekt voor zich. Dit is een redmiddel waardoor nachtelijke epileptische aanvechten worden waargenomen met de verzorger, zodat dit tijdig kan handelen zodat mogelijke (hersen)beschadiging kan worden voorkomen? Nog een tweetal belangrijke punten die van kiesstem zijn op de rente aftrek.Elke lening weet vanaf 1 januari 2001 een looptijd van maximaal 30 jaar. Daarom moesten werknemers kunnen aanduiden dat negentig procent van alle telefoontjes en mails op de toestellen zakelijk waren.