Hij ging nauwer samenwerken met Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.
Bedrijfsovername DuitslandHij ging nauwer samenwerken met Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Nederlands ontwikkelaar en producent van beschermende bedrijfkleding voor o. Ons eerste kantoor in Duitsland Viersen is al een feit. Ook in Zwitserland en Oostenrijk waren ze voor expansie. Heeft een schat aan ervaring opgedaan door zelfstandig en voor eigen rekening overnames en acquisities te begeleiden. We zijn van plan om de komende jaren ook in andere delen van het land kantoren te openen. Winkels en personeel met alle sores erop en eraan zag hij niet zitten.

Ook ontwikkeling van gepersonaliseerde complete collecties in huisstijl. Het verhaal van Kees Gosselink laat zich snel vertellen. En het is ook dan mooi als je je gesteund weet door een organisatie als Diligence. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Op een terrasje in Bergen, Noord-Holland, zit hij aan de koffie en voelt zich prinsheerlijk.

Atos Origin realiseert jaarlijks een omzet van ruim 5 miljard euro in mee. Atos Origin, een internationale IT-dienstverlener, stelt klanten in staat hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van consulting, systeemintegratie en managed operations. Het bedrijf wordt ook ondersteund door het zesde AP-fonds, De Zweedse Cooperatieve Vereniging KF, het Zweedse landbouwbedrijf LRF, Lantmännen en Swedbank. Ik stond voortdurend op het punt om emotionele beslissingen te nemen.