Ik heb begin mei een adviseur langs laten komen van Keurkozijn voor een vrijblijvende offerte.
Voor het vervangen van onze kozijnen overwegen wij leverantie en plaatsing door KeurKozijn. Lotx, ik wens je heel veel succes en laat je er niet onder krijgen. Ik heb begin mei een adviseur langs laten komen van Keurkozijn voor een vrijblijvende offerte. Wat ik weet is dat, wanneer je getrouwd bent, beide die overeenkomst getekend moet hebben om rechtsgeldig te zijn. Nergens in het verhaal van chisha staat iets vermeld over een hypotheek, dus. Ik wil alleen iedereen waarschuwen gaat niet met hun in zee. Wil je dat het er wel onder valt moet je tekenen onder voorbehoud financiering, want dit valt wel onder de colportagewet. Voor een scherpe prijs wel handelen natuurlijk . Ik kan niets zeggen over de kwaliteit die het bedrijf levert.

In een offerte wordt gedetailleerd beschreven wat je voor X bedrag koopt, afmetingen kwaliteit enz. Het rolluik op of in de dakkapel kostte nog eens 850 euro extra. Chisha, ik vind het jammer dat je je hebt laten intimmideren maar ik kan me het goed voorstellen. Een officiŽle overeenkomst wordt aan de Kamer van Koophandel ter ondertekening voorgelegd en pas als dat gebeurt is kunnen ze er iets mee.

De dakkapel koste 7900 euro in plaats van 6500 euro. Ben nu bij rechtswinkel geweest en die zeggen dat ik gewoon nog een brief moet schrijven . Wij hebben er geen noemenswaardige overlast van gehad. Ten eerste rekenen ze heel veel geld voor hubnprodukten en ten tweede zijn ze onmenselijk. Kwaliteit van kozijnen is goed prijs is aan de hoge kant. Ze doen echt moeite voor je en doen alles in overleg. Je kunt binnen 8 dagen je bedenken en het contract ontbinden.