In Belgie bankieren zeker 3,8 miljoen mensen online.
Bankieren BelgieDe banken hebben de slachtoffers van de geplunderde rekeningen direct schadeloos gesteld en elk slachtoffer gevraagd het toch vooral stil te houden om het systeem van online bankieren niet te beschadigen. Ongefrankeerde retourzendingen of zendingen met strafporto worden niet geaccepteerd. De gegevens die wij van u krijgen wanneer u een visolie-product bestelt worden door ons alleen gebruikt voor de afhandeling van de betaling en de verzending. Wanneer wij het product in goede staat retour hebben ontvangen krijgt u binnen enkele dagen het aankoopbedrag minus de eventuele verzendkosten voor de oorspronkelijke verzending retour. Verzendingen naar Duitsland worden binnen 24 uur thuis bezorgd. Twee van deze banken beweren “online streng beveiligd te zijn”. De Russische criminelen zouden er in geslaagd zijn de systemen van drie serieuze, grote en bekende banken volledig te kraken. Bij afname van grotere aantallen zijn kortingen mogelijk. Maar in tegenstelling tot de blijde lieve toppiejoppie gezellie wereld van Hyves, geven wij geen EnDanDit-quake en introduceren we geen smilies.

Ook de precieze leveringswijze is afhankelijk van lokale omstandigheden. Het is afhankelijk van de door u gebruikte betaalmethode hoe snel wij een betaalbevestiging krijgen. Daar staat ook al het totaalbedrag en het ordernummer. Zodra die bevestiging binnen is wordt uw bestelling door ons verzonden en heeft u deze in de regel de volgende werkdag in huis. Tassenboetiek voortvloeiende kosten en schaden en te vergoeden. Artikelen dienen in de oorspronkelijke staat en verpakking te worden geretourneerd.

Wanneer wij een betaalbevestiging hebben zie hierboven wordt uw bestelling meteen door ons verzonden. Wij maken gebruik van de 24-uurs service van TNT-Post en in principe heeft u dan ook de volgende dag uw bestelling in huis. Het is afhankelijk van uw woonplaats hoe en wanneer de levering plaatsvindt.

Tassenboetiek zal na ontvangst de klacht beoordelen. Natuurlijk, de Titanic is tenslotte ook niet gezonken. Indien anders dan staat dit bij het artikel vermeld. Ik heb een vraag waarvan het antwoord hier niet staat vermeld. Houdt u er rekening mee dat de porto van retourzendingen voor eigen rekening zijn. De door u bestelde producten worden door ons in een stevige, beschermende verpakking opgestuurd.

Iedere klacht wordt serieus behandeld en we komen vast samen tot een bevredigende oplossing. De precieze duur is afhankelijk van het land van bestemming. Bij ieder land krijgt u in ieder geval de keuze uit creditcards en Paypal. Kortingen worden geacht telkens eenmalig te zijn verleend. Op de online machtiging zit een betaallimiet van 250 euro.