Internetsparen hoogste rente volgens consumentenbond.
Zakelijk Internet BankierenNijntje spaarrekening, sparen voor uw kind of kleinkind tegen de hoogste rente. Spaar tegen de hoogste rente van Nederland zonder voorwaarden. Bij de Postbank was destijds alles verrassend snel geregeld, even langs het dichtsbijzijnde postkantoor en klaar.

VvE of vereniging van eigenaren spaarrekening met de hoogste spaarrente. Sluit hier direct uw spaarrekening tegen de hoogste rente. Het is een bureaucratisch bolwerk waar ik keer op keer vastgelopen ben in procedures. Ze legt triomfantelijk een folder met tarieven voor m'n neus. Nee, dat kastje is verplicht, en dat is bij alle banken zo verzekert ze me stellig, tot drie keer toe. Ze kijkt me aan alsof ik hier een stropdas hoor te dragen om geld te mogen brengen. Nou nee, dank u, ik verwachtte er nog een belastingteruggaaf op. Die folder schuif ik dus terug richting mantelpakje.

Ik weiger enige inbreuk op mijn ambulante levenswijze. Verhaal halen in het Fortis kantoortje aan de Lekkenburg was weinig effectief. Triodos Bank biedt kredietvormen die zijn afgestemd op verschillende branches en investeringen.