Islamitisch bankieren biedt zeer grote voordelen en hoge.
Zouden niet-moslims er ook mogen bankieren? Want als dat niet kan dan ben ik teguh. Hoe langer het duurt voor je kunt terugbetalen, hoe groter jouw schuld wordt, hoe moeilijker het wordt om terug te betalen etc etc. Ik heb veel bewondering voor de Islamitische wijze van het financieringen. Ik denk dat meneer Bos, islamieten naar zijn partij wil lokken. Al Qardawi staat het afsluiten van rentedragende hypotheken toe als er geen andere mogelijkheid is.

Het is simpelweg de bedoeling om haat en afgunst te zaaien tussen de Nederlandse bevolking en de moslims. Dit is uitburgering in plaats van inburgering Ook onze overheid heeft dus 2 gezichten . Helemaal eens met ErikF!!! Wat denkt die Wouter wel!! Sukkel. Ik begrijp niet echt wat onze regering ermee te maken heeft. Begin met de eerste link 15 minuten, een meer uitgebreide behandeling achter de 2e link, en voor de diehards die The Money Masters 3 uur. Ik werk zelf bij een bank, en ik kan mij voor een bank niets handigers voorstellen dan moslims als klant. Ik heb het ook niet zo op met rente maar uitbuiting en armoedie wordt niet alleen maar veroorzaakt door rente. Leuke discussie, maar ik denk dat de Islam meent dat rente in welke verkapte vorm dan ook verboden is.

Een prachtig land, je kunt de fundamenten van je religie beleven zonder problemen. Bovendien wordt de schuld normaliter niet grote door alleen rente, rente wordt betaald in het jaar zelf samen met een aflossing. Veel meer wordt geproduceerd in een erg korte tijd, door arbeidskrachten die bereid zijn om tegen een hongerloontje te werken. Of Riba nu gezien kan worden als woekerrente of any kind of rente. De joint-venture, ook een gangbaar verschijnsel in ondernemend Nederland. Joop ga jij maar de post sorteren op je bank want van echte bank zaken heb jij geen kaas gegeten zeurende steuntrekker. Het moet maar eens stoppen om de Islamitsche bevolkingsgroepen de zin te geven maar dat schijnen ze in Den Haag niet te snappen. Ik zou mijn leven zonder rente niet kunnen voorstellen.