Juliana en Bernhard hebben een eigen vakantieverblijf in ItaliŽ.
Nederland moet eigenlijk gewoon niet een paar jaar niet betalen want we betalen al jaren teveel. Want vanavond komt Marcel terug en met hem komt het spanningsveld ook weer helemaal terug. En als de vruchtgebruiker overlijdt, dan wast jouw blote eigendom aan tot volle eigendom. Je weet toch wel dat nederland 29 miljard te veel heeft betaald aan de europese unie, maar vraagt dat vervolgens niet terug of zecht niet van wij betalen de komende jaren minder omdat wij teveel betaald hebben. Let wel, als je alleen de blote eigendom hebt, hooort er in het testament een clausule te staan waarin de vruchtgebruiker jouw kosten moet betalen of in elk geval voor te schieten. Bel ik met de huurbaas krijg ik een nauwelijks Nederlands verstaande en sprekende, boerende en herkauwende geit aan de telefoon. Juliana en Bernhard hebben een eigen vakantieverblijf in ItaliŽ. Seizoensgebonden werknemers, tweeverdieners, alleenstaanden met eigen huis komen in een benarde positie.

Eigenaren van koophuizen blijven volgens de bond ten onrechte buiten schot. Stel de erfenis van moeder wordt verdeeld over vader en 4 kinderen en. En iedereen kon met eigen ogen zien dat er niks aan de hand was dan 2 stom dronken mensen die een soort van gesprek voerde. Hilde zei toch ook dat ze nu ook tegen het internet praatte. Je voldoet aan de wettelijke verplichtingen ben je bv. In principe de waarde in het economisch verkeer in vrije staat.

Wordt toch wakker mensen deze ploitieke partijen en bij voorkeur balkenende hadden nooit in het kabinet moeten komen. Een verzorgingsstaat die als een strop om de nek hangt. Instanties hanteren verschillende manieren om de overwaarde van een huis te bepalen. En dat ze de huurprijzen omhoog willen gooien verwonderd mij niets, ze moeten toch ergens geld weg halen. Tijn heeft ook vrijwel de hele nacht samen daar met haar gestaan met af en toe Rik erbij en de rest was nauwelijks te zien. Maar vannacht waren het voornamelijk Tijn en voral Sabrina die de show stalen. Na 2 februari zal ook Maxima aan dit rijtje worden toegevoegd. Verscherping wekeneis van 26 uit 39 weken naar 39 uit 52 weken.

Wanneer je zoveel geld hebt dan word je uitkering stopgezet. Dat zou volgens mij in principe betekenen dat ieder jaar de woninggetaxeerd moet worden. Heb geen vertrouwen meer in de executeur testamentair. Loop niet te zeuren en doe er eens wat aan, ga staken of zo, regel een handtekening actie over geheel nederland of zo doe iets nuttigs en maak je stem hoorbaar. Misschien dat Talpa wel daarvoor heeft gezorgd, door deze periode door te betalen voor haar en dat Sabrina haar uitkering heeft moeten stopzetten.