Klanten van de Rabobank kunnen straks bankieren via de televisie.
Tv BankierenVele Nederlanders maken inmiddels gebruik van internetbankieren. De Rabobank timmert met allerlei vormen van betalen en financieren aan de weg. Internetbankieren via uw bank heeft grote voordelen.

Klanten van de Rabobank kunnen straks bankieren via de televisie. Beschermt u goed tegen deze vorm van internet criminaliteit, want het kan u duur komen te staan. Ook voor hen is nu mobiel bankieren en internetbankieren mogelijk. Ferratum biedt iedereen de mogelijkheid om een beetje geld via zijn mobieltje op te nemen. Dit is veel leuker dan gewoon internetbankieren en waarschijnlijk een nieuwe hype. Adviseurs spreken de klant bovendien toe in interactieve video's. In Nederland wordt het internetbankieren via een bank steeds gebruikelijker.

Als je geld wilt lenen en binnen drie maanden moet terugbetalen, valt de lening niet onder het toezicht van de AFM. Jaaroverzichten downloaden, gegevens in een rekenprogramma stoppen. De banken zien dat ook graag, want het scheelt ze een hoop handwerk. Het is een gouden greep, omdat het voor de consument lekker gemakkelijk is en voor de banken lekker goedkoop. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Zelf aan de knoppen zitten en de financiŽn regelen trekt velen.