Maar meestal als ik ga bankieren dan zet ik alles uit.
Fortisbank Internet BankierenWelke Bank? Rabo ?dan hangt het ervan af welke internet explorer je hebt,heb je versie 6 dan rabobank in beveiligde zones zetten. Als je een beetje geluk hebt, ondersteunt de bank het. Leuk voor alle Postbank beleggers die op expiratievrijdag via internet hun opties wilden verzilveren. Het gedeelte van Fortis dat vroeger de Generale Bank was, is goed. Maar meestal als ik ga bankieren dan zet ik alles uit. Na het invoeren van het bankrekeningnummer en code geeft de Rabobank aan dat deze fout is en opnieuw moet worden ingevoerd. Het hoeft niet perse een Norton firewall te zijn, maar ik bedoel een firewall in het algemeen. Gemakkelijk elektronisch uw spaargeldzaken regelen en plannen. Lukt dat niet, verwijder dan je Norton firewall even tijdelijk van jouw computer en kijk hoe het dan is. Uw beoordeling is echter wel veel waardevoller als u alles volledig invult. Norton uitzetten, tijdelijke intenetbestanden verwijdert, proxyserver uitgezet.

Misschien wordt het toch eens tijd voor een andere bank. Ga van de week bij een zus van me proberen of het daar op die manier wel werkt, zal het reslutaat dan wel rapporteren. Ga gewoon foor, en je zult zien dat het uitstekend functioneert. Je kunt niet betalen omdat de techniek ons in de steek laat. Ik denk dat ik over een poosje de C-schijf maar ga formatteren en dan alles weer opneuw erop zet. Geen goede ervaringen, medewerkers die eerst dingen beloven te zullen uitvoeren vervolgens worden gebeld dat ik nog een keer langs moet komen. Medewerkers zijn niet goed op de hoogte van de service en diensten, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Overstappen naar een andere bank lijkt mij het beste.

Ben zeer tevreden met de service en diensten van deze bank. Wel gebruik ik Kazaa, dat zou natuurlijk ook kunnen tegen werken. Je kunt je beoordeling voor andere mensen nog waardevoller maken door een quick review van het product hieraan toe te voegen. In de wiki proberen we een overzicht te geven van de banken waarbij dit wel lukt en waar het ook succesvol getest is.

Biedt me alle producten, ik kan alles elektronisch regelen en bekijken. Het is ook mogelijk om een beoordeling te geven zonder geschreven commentaar. We zijn o, zo afhankelijk van die techniek geworden. Ik zal alles opnieuw installeren, maar volgens mij heb ik Norton firewall niet, wel Norton AntiVirus Professional Edition. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Momenteel staan er echter maar 3 banken in de lijst, wat zeer weinig is. Kom ik de volgende dag langs kunnen ze het opeens niet regelen bij dat kantoor en eerst wel. Nog maar een paar jaar klant bij fortis voorheen VSB maar zeer tevreden. Ik ben zaterdag van plan om IE6 te downloaden en te installeren en dan hopen dat het over is. Ben zaterdag flink lang bezig geweest om alles via Windows Update te downloaden.