Na 24 maand kan u de wagen gewoon teruggeven aan Ford.
Ford FinancieringOm verantwoord krediet te verlenen zal Ford Credit uw netto besteedbaar inkomen berekenen op basis van uw maandelijkse inkomsten en lasten. Voor zowel particulier als fleet werken we graag de gepaste formule voor u uit, persoonlijk op maat geschreven. Na 24 maand kan u de wagen gewoon teruggeven aan Ford. Zo worden de kosten van uw wagen op een efficiŽnte manier gespreid. Als Ford-erkende hersteller bieden wij onze klanten waar ze recht op hebben. De investering van eigen kapitaal is beperkt tot het voorschot; de verdere afbetalingen houden uw spaarreserve intact. Het eerste jaar geniet u van de Ford fabrieksgarantie, terwijl de gewone onderhoudsbeurten in het begin goedkoop zijn, aangezien er geen dure onderdelen dienen vervangen te worden. Een autoclub voor Ford MustangsTeam Ford MustangMeetings, clubblad en auto's van de leden. Wie een wagen koopt en hem contant betaalt of financiert op een traditionele manier, is steeds gebonden aan deze wagen.

Als Ford-erkende verkoper beschikken wij steeds over het volledige Ford gamma in onze toonzaal waar steeds iedereen vrijblijvend welkom is. Hierdoor hebben wij van u slechts een minimum aan informatie nodig. Ford Dealer, Focwa Schade Bedrijf, Ford Erkend Schadeherstel bedrijf, Texaco pomp. Tenslotte kan een verandering van de gezinsgrootte of beroep u sneller dan verwacht dwingen tot de aanschaf van een grotere of kleinere wagen. Indien het vooraf afgesproken aantal kilometers niet is overschreden en de wagen in goede staat is , geldt de Gegarandeerde Minimuw Waarde die Ford vooraf bepaalt hab. Door om de twee jaar van wagen te veranderen, heeft u nooit duur of onverwacht onderhoud. Met Options is het mogelijk om telkens op een voordelige manier te rijden met een nieuwe Ford en zo te genieten van uitstekend rijplezier.

Kom langs bij ons en wij be handelen uw kredietdossier en sturen die door naar Ford Credit. In je vergelijker kun je meerdere occasions eenvoudig naast elkaar zetten ter vergelijking. Het is in uw belang om een financiering te kiezen die past binnen uw financiŽle mogelijkheden. Wij weten dat we onm iddelijk en zonder veel formaliteiten betaald zullen worden. Tevens stelt Ford het geld te gebruiken om de herstructurering te financieren en om extra liquiditeit te verkrijgen voor bescherming tegen een recessie of andere onvoorziene gebeurtenissen. Indien u na twee jaar vindt dat om de twee jaar van wagen veranderen toch niet de ideale oplossing is, kan u de wagen aankopen.

Uiteraard is het mogelijk voor u een op maatgesneden voorstel uit te werken.