Na het exporteren moet u WinBank nog goed instellen.
Friesland Bank Internet BankierenWinBank herkent deze dubbele overschrijvingen niet. Beperkte aanlogtijdAan de beveiligde verbinding is een tijdslimiet gesteld. Na het exporteren moet u WinBank nog goed instellen. Met de balk onder in het scherm kunt u door de overschrijvingen lopen.

Voor degenen die niet wisten dat Lemmer in Friesland ligt, die weten het dan bij nu. Maakt u binnen deze geldigheidsduur uw transactie niet af, dan krijgt u hiervan een melding en moet u opnieuw een code berekenen met uw Easykey. Let op , dit werkt alleen voor bestanden van dezelfde bank. Op dat moment zijn namelijk al uw gegevens vrij toegankelijk voor iedereen die fysiek in de buurt van uw computer kan komen. Om de klanten toch van dienst te zijn, zijn de 36 kantoren van de bank extra lang open. Ook kunnen de klanten via het ouderwetse papier transacties uit laten voeren.

WinBank aan de hand van de rekeningnummers, budgetposten of omschrijvingen. Beperkte geldigheidsduur codesDe door de Easykey berekende codes hebben een beperkte geldigheidsduur. Hiervoor moet WinBank weten welk formaat het kan verwachten.

De omschrijving van een overschrijving mag niet langer zijn dan 150 karakters. Je kunt je beoordeling voor andere mensen nog waardevoller maken door een quick review van het product hieraan toe te voegen.