Nadenken doen fantasten en gedrag slaat op uitvoering.
Die fascinatie voor regels, alsof tekstinterpratie leidt tot wijsheid, uit zich in de grootschalige zorg in 'regelzucht'. Sinds die tijd werk ik met veel plezier aan eigen interesses. Zulke notitieboekhouders met stropdas maken naast meters memo's wel 1 notitie per dag. Verveelvoudiging voor eigen gebruik of intern gebruik is toegestaan. Sorry, could not find course for the current academic year. Je hebt echter wel kritiekloos achternahollen en kritisch respect.

Die heus aardige onderbetaalde en onzekere bevoorrechte jonkies met 3 kruisjes staan zonder je iets te vragen naast je het juiste artikel te lezen iets wat lijkt op een bijbel met kleurig kaft. Stichting Historie Ziekenfondswezen en Uitgeverij Aksant. Volledig stemgerechtigden, maar die maar net een flesje cola kunnen openen, gaan moeilijk lopen doen. Tenminste als het gaat om simpele inwilligbare wensen zoals bed 25 cm hoger dan standaard. Het examen wordt mondeling afgenomen, desgewenst met schriftelijke voorbereiding. Zulke voeding is voor een verpleeghuis wat patat is voor een snackbar. Ik richt me niet meer op 'managers in de grote schaal zorg', dat is als je champagne laten oplebberen door regel-puppies. Ondertussen moet de huidige overconsumptie worden aangepakt. Zo is standaardafspraak dat ik 2x per maand in bad ga.

Op zich niks verloren, 1 vreselijk rijk landje minder. Maar in een snackbar gebruikt men nog meer gezond verstand. Wanneer ik bel voor hulp hoor ik steeds minder "ik ga Henk helpen", maar steeds vaker "ik ga de bel bij kamer 14 uitdrukken". Het College voor zorgverzekeringen CVZ heeft drie kerntaken. Ik zie veel jongelui na een stage dan ook vertrekken met kruisjes voor handelingen die ze echt niet voldoende beheersen.