Nouja, aangeklaagd door ABN, en dan toch erop laten staan.
Nouja, aangeklaagd door ABN, en dan toch erop laten staan. Dat de bank leegloopt is trouwens grote onzin, maar dit terzijde. Als ABN-Amro net zo onderhandelt al ze met deze satire omgaat, dan is het een wonder dat de bank überhaupt nog bestaat. Heel slim van Rijkman Graaiink en consorten om er zelf zoveel publiciteit aan te geven.

Hoogste tijd om dit filmpje een paar honderd keer over internet te verspreiden dus via youtube. Zie dat het al 11 uur geweest is, gaan dus niet in op de dreigingen. Toch heel erg blij dat ik overgestapt ben naar een andere bank. Geweldig ahahah top jongens, maar er aub nog een van die overname strijd, hahah.

Laagste prijsgarantie op vliegtickets van Vliegtickets. Satire moet in Nederland kunnen; de door jullie gesuggereerde imago schade hebben jullie al voor dat het filpje gemaakt werd zelf opgeroepen. Dien je ze een keer van ripliek omdat ze puur aan zelfverreiking doen , blokkeren c. Maar jullie kunnen dit misschien wel op een creatieve manier oplossen. Eindelijk een goede sartire op die bank knakkers , dat gedreig van ze levert jullie alleen mar goede reclame op . Ik snap niet dat jullie Bureau Renkema de mond willen snoeren. Alleen laat iedereen zich zo opfokken door de media. Ze voelen zich al bedreigd door Bureau Renkema!!!! Subliem filmpje en wat triest dat die bank zich zo op laat naaien. Dat er nog banken zijn die deze asociale bank over willen nemen.