Onbegrijpelijke discussie over buitenlandse banken.
Zelfs de eisen aan cash flow en bedrijfskundige ratio's zoals solvabiliteit zijn niet spijkerhard. Maar ze moeten ook voldoen aan bepaalde verplichtingen, oa. En banken staan onder toezicht,en er is een soort reserve fonds waar banken uit kunnen putten. Mijn idee is overigens gebaseerd op iets wat totaal los staat van de Linden organisatie en onafhankelijk van de steun van Linden Lab kan worden gerealiseerd. Bovendien weet niemand wat de solvabiliteit is van een bank, ik vrees dat als klanten massaal hun geld gaan opeissen dat de bank dan in problemen komt. Het betrof de bouw van 750 woningen in Almere voor woningstichting Goede Stede.

Een en ander neemt niet weg dat de meeste banken wel dezelfde aandachtspunten hebben wanneer ze een kredietaanvraag analyseren. Van hem valt eerder een redelijk aanbod te verwachten. Met de Nederlandse banken valt goed te onderhandelen tijdens een kredietaanvraag. Rubriek met onderwerpen die betrekking hebben op het beleid van de Europese Centrale Bank. Dus naast de rente ook een beetje kijken naar de solvabiliteit van een bank. De atbank valt gewoon onder de garantieregeling van de dnb. Onbegrijpelijke discussie over buitenlandse banken. Ik heb wel wat informatie over banken, maar het is nog lang niet compleet. Rubriek met een selectie van recente literatuur voor de financiŽle wereld. Ik was al begonnen er serieus over na te denken, en ik realiseer me dat je zoiets niet ff. Maar voor ik er meer geld op stort, wil ik wel een beetje zekerheid of het te vertrouwen is,of zo'n bank niet opeens ophoudt te bestaan en je dan al je geld kwijt bent.

Ik zou er zelf wel mee bezig willen voorzover ik er tijd aan kan besteden, alleen zit ik nog niet echt goed in de slappe was, dus weinig mogelijkheden nog om iets te beginnen. De verschillen die optreden zowel in negatieve als positieve zin behoorlijk groot kunnen zijn. Ja die Banca 'd Italia promotie die kennen we nu zo'n beetje. Maar voordat het zover is, moeten nog lastige uitdagingen overwonnen worden. Deze week is spaarrente een hot item geweest in de media.

Als je dit echt serieus wil doen Heusdens, moet je echt goed over nadenken. Deze ratio geeft weer hoe de kwaliteit =betalingsgedrag van de debiteuren is. Maar je moet ergens beginnen en deze forum post is alvast een begin. Het eigen vermogen is het vermogen dat u zelf heeft ingebracht in de onderneming. Fijn voor de bank, want het aanhouden van eigen vermogen is relatief duur. Door loven en bieden kan een goede onderneming concessies afdwingen. Dus mijn risico blijft beperkt momenteel tot een bedrag van 1 euro 30. Dit is een belangrijke stap op weg naar de geÔntegreerde Europese betaalruimte. Feitelijk komt het neer op het aanmaken van een soort database van geregistreerde bedrijven en daar wat controle mechanismen aan koppelen. Er vindt als het ware een vorm van cross selling plaats. Rubriek over ontwikkelingen in de fiscale wetgeving.

Bij de Rabo hebben de afzonderlijke vestigingen grotere bevoegdheden, een uitvloeisel van de decentrale opzet van de bank. De mate waarop de bank de rente zal aanpassen afhankelijk is van de integrale verdiensten die zij kan realiseren. Bedrijven moeten betalen voor een inschrijving op het forum, zo kun je de kosten dan terugverdienen.