Ook in 2007 verandert er op fiscaal gebied het nodige.
Belasting FiscaalOok in 2007 verandert er op fiscaal gebied het nodige. Deze twee moeten op precieze en gedetailleerde wijze worden gerechtvaardigd. Voornamelijk zal belastingadvies voor u het beste bij de belastingaangifte noodzakelijk zijn. Zij vertegenwoordigen de meeruitgaven als gevolg van het verblijf in BelgiŽ. Heeft u een fiscaal advies nodig? Stel hier vrijblijvend uw fiscale vraag. Het verschil tussen eenmalige kosten en lasten en regelmatig weerkerende kosten en lasten is erg belangrijk omdat deze laatste, met uitzondering van de onderwijskosten, geplafonneerd zijn tot 11.

Financieel en Fiscaal, onderdeel van Reed Business Information bv. Maak bezwaar tegen de voorlopige aanslag, controleer de urenadministratie en deel de bijtelling met uw partner. Dit prikbord heeft geen enkele relatie met de Belastingdienst. En natuurlijk het liefst iemand met een specialisatie in de adultbranche of in de wereld van de erotiek. In dit artikel wordt uitgelegd wat omzetbelasting is. Dit is met name te danken aan de wetswijziging Paarse Krokodil. Plus belastingtips om in 2007 het geld in eigen zak te houden .

Fiscale tips en trucsActuele belastingtips voor ondernemers, de eigen woning, de auto, werknemers en studenten. De aandelen winstbewijzen of koopopties minimaal 5 jaar en bij schenking 10 jaar worden behouden. Toeslagen op de belastingvrije som voor personen ten laste worden aan de als alleenstaande beschouwde gehuwde niet-inwoner enkel toegekend als het totaal bedrag van zijn beroepsinkomsten groter is dan dat van de echtgenoot. Zijn uitgesloten van het verminderd tarief als vermeld in art. En ze mogen best een keertje thuis werken, want dat is voor u fiscaal aantrekkelijk. Het domicilie is een feitelijke toestand gekenmerkt door het verblijf of het werkelijk wonen in het land. Vijftien tips om fiscaal voordeel te halen uit uw personeelsbeleid. Loonstrookje @ PersoneelAllerlei informatie over salaris en het loonstrookje, belastingen, employment benefits etc.

Zo werkt omzetbelastingAls je iets koopt in een winkel betaal je naast het product zelf ook omzetbelasting. Wilt u uw personeel belonen? Dan hoeft u niet meer te wachten tot kerst. Twintig belastingtips om in 2007 het geld in eigen zak te houden. Inbreng van een bedrijfstak en van een algemeenheid van goederen. Test uw kennis! Zeven vragen over het nieuws van de afgelopen dagen. Belgische groepen met een internationaal karakter komen ook in aanmerking. En hoe u als kleine ondernemer kunt profiteren van een speciale regeling. Als de verkoopprijs bij een bedrijfsoverdracht op een lager bedrag wordt vastgesteld dan de te betalen prijs, dan is er in principe sprake van een schenking. Bij opvolging in het familiebedrijf spelen verschillende fiscale zaken een rol.