Op het moment stellen jonge boeren de bedrijfsovername uit.
Op het moment stellen jonge boeren de bedrijfsovername uit. Het HAJK-bestuur is sectoraal georganiseerd en in mindere mate regionaal georganiseerd. De provincie kan hier een stimulerende rol in spelen. Dat betekent snel schakelen over nieuwste ontwikkelingen en uitgebreide voorlichting over risico's. Stiens hield een verdiepingsavond over duurzame veefokkerij. Piet Bijman belichtte het belang van de landbouw voor de Friese economie. Rode draad van zijn verhaal was om de kansen uit bedreigingen te halen. Veelzijdige fullservice machinebouwer, met een uniek eigen product en een sterke marktpositie.

Verder zijn alle leden bereikt middels 2 nieuwsbrieven. Aan deze publicatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Het bedrijf heeft zich heeft toegelegd op de ontwikkeling, de bouw en . Bekijk detailsop aanvraagKavel cultuurgrond van ca. Bekijk detailsJan Glijnisweg 46aGlastuinbedrijf van 01. Advies over uw brancheEen team van specialisten met kennis van bankzaken en uw branche.

Hennie van de Most uitgenodigd op de provinciale avond op 10 december. Met de stijgende grondprijzen in het vooruitzicht is dit nadelig.