Overstappen van Girotel Zakelijk naar Mijn Postbank.
Zakelijk Internet BankierenArgenta internetsparen, sparen tegen de hoogste rente van Nederland volgens de consumentenbond. Binnen staan vervolgens twee meisjes te giegelen, alsof ze niks beters te doen hebben dan klanten af te zeiken. Triodos Bank verleent als onafhankelijk bemiddelaar van zakelijke verzekeringen persoonlijk advies. Optimistisch gestemd spoed ik mij naar het postkantoor. Zakelijke spaarrekening tegen de hoogste rente zonder voorwaarden. Vervolgens berekende Fortis in Nederland me opnieuw kosten.

Verzekert me dat ik overal m'n bankzaken via internet kan regelen. Ik ben vast meer kritisch dan gemiddeld, maar tot nu toe geen klachten over de Postbank service. Zakelijk sparen tegen de hoogste rente van Nederland zonder voorwaarden. Deze bank presteerde het onlangs nog om me een brief te sturen, of ik m'n enig overgebleven rekening daar alsjeblieft wilde opheffen. Internetsparen hoogste rente volgens consumentenbond. Het zou leuk zijn als er achter de balie deskundig personeel staat. Overstappen van Girotel Zakelijk naar Mijn Postbank. De bankzaken van uw onderneming voordelig en eenvoudig verrichten via internet, waar en wanneer dat wilt. Dit is de eenvoudigste vorm van koppelen voor organisaties met beperkte technische ondersteuning. Nee, van bankzaken hebben de dametjes geen verstand, nog voordat ik m'n vraag heb kunnen stellen. Wellicht is hun zakelijke dienstverlening een stuk beter dan die voor particulieren.

De Girotel Zakelijk CD-Rom is geschikt voor gebruikers met grote betaalvolumes of specifieke eisen. Het is onzin om geld te betalen om geld te mogen brengen. Ja, dat had je ook al kunnen concluderen uit m'n zakelijke girorekening denk ik bij mezelf. Deze vorm biedt maximale technische flexibiliteit, maar vereist ook meer technische kennis. De dame achter de balie is prachtig, maar van zakelijke rekeningen weet ze niets. Maar goed, laat ik mijn vooroordeel opzij schuiven.