Per opvangdag mag 11,20 euro fiscaal ingebracht worden.
Tuin Fiscaal AftrekbaarPer opvangdag mag 11,20 euro fiscaal ingebracht worden. Nu moet eerst een definitieve goedkeuring volgen, waarna de premies een . De tuin kreeg in de afgelopen jaren een steeds grotere rol in ons leefmilieu. De Stichting Waarborgsom Eigen Woningen stelt zich garant voor de hypotheek op uw huis. Steeds meer Vlamingen geraken vertrouwd met de premies voor energiebesparing, maar toch blijken niet alle acties op dit gebied even succesvol.

De Confederatie Bouw deelt mee dat de bouwsector ernstige vertragingen oploopt door de aanhoudende vrieskou. Wil je je mening kwijt over de lamentabele prestaties van je favoriete renner? Of ben je heel tevreden over die nieuwe transfer van je club? Alle lezersbrieven met betrekking tot de sportwereld kan je hier kwijt. Door de steeds stijgende olieprijzen worden ook vele materialen duurder en dat geldt ook voor de bouwsector. Met deze vorm van lenen wordt veel geadverteerd, maar er zitten wel wat haken en ogen aan. Tot nu toe was het beroep hypothecair kredietmakelaar niet gereglementeerd. In een gemiddeld jaar duurt de vorstperiode slechts van eind december tot begin februari. Op 8 december heeft de overheid naar aanleiding van een voorstel van de Minister van Openbare Werken, Energie, Leefmilieu en Natuur nieuwe regels vastgelegd in verband met het onderhoud van centrale . De beste inzendingen verschijnen tevens in de krant. De Vlaamse Regering heeft een ontwerpbesluit goedgekeurd in verband met de renovatiepremies die gepland zijn voor maart 2007.

De Algemene Nabestaanden Wet ANW is een volksverzekering die het risico dekt van overlijden van de partner of ouders. DagrenteBij de meeste hypotheken is de rente die uiteindelijk zal worden berekend, de laagste van die twee momenten. Uw belastingadviseur kan hierover nader informeren. Als je geld wilt lenen, kun je gebruik maken van de overwaarde van je huis. Op die manier zouden gezinnen in een woning met tweevoudig . Overwaarde is het verschil tussen de hypotheekschuld en de waarde van de woning. Dankzij deze garantie kunt u profiteren van een aanzienlijke korting op de hypotheekrente. Overwaarde kan ontstaan door stijging van de huizenprijzen en doordat je een deel van je hypotheekschuld hebt afgelost.

Het geld kan eveneens worden gebruikt om eerder te stoppen met werken. De overheid is van plan daar verandering in te brengen om een betere bescherming van de kredietnemer te garanderen. Een tijdje geleden werd al aangekondigd dat het nachttarief voor elektriciteit vanaf volgend jaar ook naar het weekend wordt doorgetrokken. De nieuwe wetgeving in verband met de keuring van de elektrische installatie bij woningen die verkocht worden, wordt voorlopig uitgesteld tot 1 juli 2007. De kosten voor excursies zijn in het cursusgeld inbegrepen.

Aannemers hebben vaak geen andere keuze dan de kostprijs voor deze materialen door te . Dat hebben minister van Welzijn Inge Vervotte en minister van Jeugd Bert Anciaux beslist. Op deze manier kunt u perioden financieren van onbetaald verlof, zoals zorgverlof, ouderschapsverlof of een sabbatical. Wilt u reageren op een stuk in de krant of heeft u een belangrijke mededeling voor onze lezers? Hier kan u terecht met al uw brieven en grieven. De levensloopregeling heeft als doel u te laten sparen voor tussentijds verlof.