Slechte communicatie tussen management en personeel.
De implementatie kon vrij eenvoudig worden doorgevoerd. Halmans geeft lezingen in den lande om het principe uit te leggen. De directie was zeer verrast en enthousiast over de inbreng van het personeel. Klaasman een knappe prestatie neergezet en de marathon uitgelopen. Slechte communicatie tussen management en personeel. Uitvoering management was puur gebaseerd op cijfermatig bedrijfskunde. Huidig pand ziet er nog representatief uit en de ligging is gunstig. Motivatie, betrokkenheid en samenhorigheid was zeer mager. Niet langer zit men treurend neer langs Geul en Maas.

De eerste winst na deze diepte-investering van vijf jaar is binnen. Als het team sterk gemotiveerd is, staat de coach aan de zijlijn. In Limburg schakelde een van de laatste zelfstandige bierbrouwers van de provincie over op duurzaam ondernemen. Het pand ligt aan een provinciale weg en is duidelijk herkenbaar. Opnieuw gaat het fanfarekoper naar de mond en gaan de Limburgers achter de muziek aan. Gulpeners succes treuzelt nog, aan de horizon van het heuvelland, maar je hoort de fanfare al wel scharrelen in het eikenhout. Directie is niet duidelijk in haar visie en beleid m. De motivatie en betrokkenheid binnen deze organisatie was en is goed. Deze meubelzaak is zeer dynamisch, enthousiast en bekwaam.

Grolsch heeft weliswaar 15 procent van de Gulpener-aandelen, maar een overname is uitgesloten. Niet langer hangt men er de blaasinstrumenten in de bomen. Management gaat zich meer en beter focussen op relatiemanagement. Het bedrijf neemt zijn rol als trendsetter serieus. Zowel op de kantoren als op de werkvloer iedere dag een rommel.